S-a deschis primul punct de preluare Extreme Digital în România!

Extreme Digital buc1.jpeg (3)

În 8 ianuarie 2018 s-au deschis porţile primului punct de preluare Extreme Digital în incinta magazinului KIKA din Bucureşti. Până acum compania noastră a fost prezentă doar ca retailer online, iar odată cu punctului de preluare am extins si modelul de business hybrid şi în altă ţară, astfel continuând extinderea regională. În afară de Ungaria şi România, suntem prezenti online şi în Austria, Cehia, Slovacia, Slovenia şi Bulgaria. 

 Ca urmare a succesului înregistrat în Ungaria, compania a lansat magazinul online www.edigital.ro în România în anul 2011, iar în 8 ianuarie 2018 va deschide şi primul showroom. Acesta este primul pas pentru extinderea modelului de business hybrid al companiei ce este utilizat în Ungaria şi România.

Scopul acestui punct de preluare este de a oferi clienţilor noştri pe lângă livrarea la domiciliu posibilitatea de a prelua personal comenzile înregistrate în magazinul online edigital.ro.

image004 (2)

„Cifra de afaceri a magazinului nostru online din România a crescut cu 15-20 procente în fiecare an, dar cu scopul de a oferi servicii mai eficiente clienţilor noştri a fost inevitabilă deschiderea şi a unui magazin fizic. Extinderea internaţională este cheia pentru Extreme Digital, având în vedere faptul că platformele online din Austria, Cehia, Slovacia, Slovenia şi Bulgaria generează peste 20% din vânzările anuale ale companiei.” – a declarat co-fondatorul şi CEO al Extreme Digital Balázs Várkonyi.

 Avantajul locaţii este că, pe lângă achiziţia de mobilă nouă, clienţii pot comanda cele mai potrivite electrocasnice şi electronice pentru a completa proiectul viitoarei locuinţe, în acelaşi loc. 

Având în vedere că obiceiurile de cumpărături online ale consumatorilor din România sunt similare cu cele ale consumatorilor din Ungaria, Extreme Digital se poate baza pe experiența în comerț electronic și pe expertiza câștigată acasă și în țara vecină. La fel ca şi magazinul online, noul punct de preluare va fi aprovizionat de depozitul din Ungaria.

 Despre Extreme Digital

Extreme Digital a fost liderul pieţei e-commerce din Ungaria încă din 2001. Datorită soluţiilor inovative şi extinderii continue a gamei de produse, magazinul online are şi în 2017 cel mai mare trafic. Începând cu 2010 nu s-a extins doar gama de produse, ci şi acoperirea geografică: după Slovacia şi Cehia au fost lansate magazinele online din România, Croaţia, Slovenia, Bulgaria şi Austria. Cu deschiderea magazinului din Bucureşti, compania are ca ţintă implementarea modelului de business hybrid ce a fost dezvoltat ca parte a strategiei de funcţionare în Ungaria – 17 magazine fizice sprijină platforma de comerţ electronic – şi în România.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *