Extreme Digital

În cursul zilei de 3 iulie,  a fost publicat un articol referitor la un client al magazinului nostru online edigital.ro şi am dori să facem câteva precizări pe marginea acestui subiect. 

În urma sesizarii primite de la clientul nostru, în scurt timp s-a şi început procedura de înlocuire a produsului, care este deja în curs de livrare către acesta.

Depozitele noastre și implicit toate activitățile din spațiile respective sunt monitorizate cu tehnologie de securitate video de ultimă generaţie, iar manevrarea tuturor produselor de către personalul de specialitate este atent documentată. Acest sistem ne-a permis să finalizăm în scurt timp verificările interne, în urma cărora s-a constatat faptul că s-a predat firmei de curierat coletul cu produsul comandat, în ambalajul producătorului şi cu sigiile producătorului şi nu resigilat asa cum l-a primit clientul.

Si firma de curierat a inceput propria investigatie interna si speram ca in scurt timp vom avea informatii despre incident.

Mai jos pot fi vazute fotografiile cu momentul pregatirii coletului pentru livrare. 

Camera 1 Camera 2

Extreme Digital este prezent  pe piața din România de aproape șase ani și este una dintre principalele firme cu activitate în domeniul comerțului online şi s-a bucurat în toată această perioadă de apreciere și de încredere din partea a mii de utilizatori care ne vizitează săptămânal site-ul și comandă de la noi produse.

De asemenea, magazinul nostru este lider pe piaţa online din Ungaria şi permite tuturor clienților români să se bucure de experiența și profesionalismul câștigat de-a lungul ultimelor decenii şi tratează toți clienții români la fel ca pe toți ceilalți clienți din cele 6 ţări în care suntem prezenţi.

Dorim să subliniem faptul că depunem în permanenţă eforturi să oferim servicii şi produse de cea mai înaltă calitate și la prețuri accesibile şi livrare în cele mai bune condiţii şi rapid.

Pe lângă acest lucru, pentru a evita situaţii neplăcute, în urma fiecărei comenzi înregistrate în magazinul nostru online, informăm clienţii noştri  să nu se preia colete ce prezintă  orice semn de deteriorare / ambalare necorespunzătoare.

 

Echipa
Extreme Digital

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *