QLED TV, alegerea moderna

samsung-qled

Noul televizor QLED al companiei Samsung, construit pe baza tehnologiei Quantum Dot, este bogat în culori și detalii și oferă o calitate excepțională a imaginii independent de circumstanțe, împrumutând în același timp locuinței o eleganță delicată prin forma fără cadre și învelișul metalic. Tehnologie de vârf, conștientă în ceea ce privește mediul, fără compromisuri.

O noua dimensiune a vizionării 

Tehnologia Quantum dot este capabilă să ofere cel mai larg spectru de culori de pe piață prin lumina albă de o claritate perfectă. Intensitatea luminii este de trei ori mai mare decât în cazul tehnologiilor tradiționale și asigură o acoperire de 100 la sută a cadrului. Televizorul QLED este capabil să păstreze naturalețea culorilor, pe lângă intensitatea maximă a luminii. Noul dispozitiv de top al Samsung minimalizează reflexia excranului, deranjantă deseori în cazul vizionării TV-ului și oferă posibilitatea vizionării conținutului din orice unghi, fără distorsiuni. Culorile care reflectă maxim realitatea, calitatea unitară și bogată în detalii a imaginii și contrastul ridicat asigurat de lumina intensă, deschid noua dimensiune a vizionării televizorului.

CLICK AICI PENTRU OFERTA NOASTRA DE TV QLED!

Reţeta relaţiei durabile 

Televizoarele QLED au fost planificate pentru folosirea durabilă și frecventă și își găsesc locul și în cele mai schimbătoare circumstanțe. Tocmai de aceea au fost folosite cele mai moderne tehnologii în planificarea aparatelor: datorită tehnologiilor quantum dot, afișarea culorilor și intensitatea luminii la televizoarele QLED rezistă trecerii timpului și astfel nu apar distorsiuni ale culorilor nici în cazul folosirii durabile și nu există riscul să apară așa-numite imagini fantomă sau fenomenul imaginii arse. În comparație cu alte tehnologii, QLED TV Samsung oferă și pe termen lung o imagine de claritatea cristalului, unitară și de înaltă calitate.

Elementul care completează cu stil spaţiile moderne interioare

Pot exista motive de dezamăgire dacă noul televizor cumpărat nu oferă aceeași impresie acasă, ca și în magazin, unde l-am văzut prima oară. Unul dintre principalele motive este că în timpul achiziționării nu luăm în considerare faptul că televizorul are și cabluri, care pot fi ascunse mai greu acasă. QLED TV oferă o soluție stilată la această problemă: Soluția conectorului insesizabil Samsung unifică într-un singur cablu optic, care aproape nu poate fi observat și care poate avea și 15 metri lungime, cablurile elementelor externe conectate la cutia One Conect Box și astfel nimic nu poate afecta imaginea perfectă de ansamblu. Totodată, consola de perete care poate fi achiziționată pentru QLED TV, face posibil ca aparatul să se încadreze în mediul înconjurător, chiar și ca o pictură. Pentru păstrarea armoniei locuinței contribuie și One Remote Control, cu care putem controla toate dispozitivele conectate la televizor. Soluția inovatoare nu doar că ne face mai comod traiul cotidian, dar elimină și deranjul reprezentat de mai multe telecomenzi adunate într-un singur loc. Pe lângă aceasta, învelișul metalic în totalitate și forma curbată, fără cadru a QLED TV oferă o eleganță spațiului interior care amintește de galeriile de artă.

Alegerea conştientă în ceea ce priveşte mediul

În timpul fabricării Samsung QLED nu sunt folosite materiale care poluează mediul, precum cadmiul și nu trebuie astfel să facem compromisuri legate de conștiența privind mediul, nici dacă dorim tehnologie de vârf și eleganță în propria locuință.

VEZI OFERTA NOASTRĂ LA TV QLED – CLICK AICI!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *