22,00 RON

Stimati clienti!

Vă informăm că în data de 19-20 august 2019 Serviciul Clienţi este închis. Vom da curs solicitărilor venite telefonic si prin email începând cu miercuri, 21 august. 

Multumim pentru intelegere.

Cu stima,

Echipa Extreme Digital

Produse similare disponibile in stoc

Curea pentru Xiaomi Mi Band 2 fitness , rosu

Curea
Compatibila: Xiaomi Mi Band 2
Culoare: rosu

Stoc epuizat

Alege Culoare

Curea pentru Xiaomi Mi Band 2 fitness , albCurea pentru Xiaomi Mi Band 2 fitness , albastruCurea pentru Xiaomi Mi Band 2 fitness , rosuCurea pentru Xiaomi Mi Band 2 fitness , rozCurea pentru Xiaomi Mi Band 2 fitness, verdeCurea pentru Xiaomi Mi Band 2 fitness , portocaliu
22,00 RON

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Specificații

Număr articol
524756
Producător
XIAOMI
Material
Silicon
Culoare
Roşu

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.