60,00 RON

 

 

Produse similare disponibile in stoc

Antenă Sencor SDA-100 DVB-T

Antenă DVB-T
Reglare intensitate
Indicator LED

Stoc epuizat

60,00 RON

Descriere detaliată

"DVB-T BELTÉRI ANTENNA * UHF 470 - 870MHz; VHF 47 - 230MHz, FM * impedancia 75 OHM * HD TV READY * horizontális polarizáció * beépített alacsony zajszintű erősítő 20 dB * erősítő teljesítménye fokozatmentesen állítható * 2 teleszkópos rúd a jobb VHF és FM vételért * tápegység 12V/100mA (220V/12V adapter mellékelve) * LED kijelző "
Descrierea completă

Specificații

Număr articol
253346
Producător
SENCOR
Garanţie
2 ani
Capacitate
20 buc. dB
Impedanţă
75 Ohm
Alte caracteristici
structură estetică, design cu picior, full HD

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.