69,00 RON

 

 

Produse similare disponibile in stoc

Antenă Thomson 1731 DVB-T 40 dB

Pentru semnale digitale şi analog
Zgomot redus
Conexiune 12V

Stoc epuizat

69,00 RON

Descriere detaliată

analóg és digitális (DVB-T) jelek vételére is alkalmas beltéri antenna alacsony zajszintű, szélessávú erősítő mely optimalizálja a kép és hangminőséget két kihúzható teleszkóp antenna erősítés: VHF/UHF /FM 40 dB kimeneti impedancia: 75 Ohm frekvencia tartomány: 30-950 MHz hálózati csatlakozás: 230V~50Hz 12V-os csatlakozó aljzat pl.: hajóban, lakókocsiban
Descrierea completă

Specificații

Număr articol
295623
Producător
THOMSON
Garanţie
2 ani
Capacitate
40 dB dB
Impedanţă
75 Ohm
Alte caracteristici
structură estetică, design cu picior

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.