iPad (23)

Total 23
Sortare

Rezultate: 23

Cele mai populare produse

iPad

Apariția primei generații de telefoane fără tastatură fizică produsă de Apple în 2007 a făcut senzație mare. A fost o tehnologie din care încă lipseau multe lucruri evidente, avea probleme de conectivitate la rețeaua 3G și WiFi, lucru rezolvat abia după 1 an. Dar inginerii de la Apple au găsit întotdeauna soluțiile înaintea tuturor! Probabil acesta este principalul atu al succesului înregistrat de produsele lor.

Luând în considerare că tableta este un telefon mobil mai mare, tehnologia fiind dată, deja dezvoltată, era un păcat să nu se lanseze și pe piața tabletelor. Tabletele lansate de Apple în 2010 au doua serii diferite: Mini și Pro. Cea mai elocventă diferență între cele două modele reprezintă dimensiunea ecranului, modelul Mini având diagonala 8 inch, iar modelul Pro 10 inch.

Ca de obicei, Apple a scris din nou istorie! A creat un nou gadget care a fost iubit instantaneu de toți cei care și-au permis să-l achiziționeze. Oare de ce? Este foarte simplu! Din nou au oferit utilizatorilor ceea ce aceștia au visat!

Un iPad nu se blochează! Sistemul de operare preluat de la telefonul cu succes a fost adaptat cerințelor hardware din tabletă, potrivit și optimizată. Acest sistem de operare nu generează conflicte, ci le rezolvă. Fapt pentru care utilizatorii au încredere maximă în el de la începuturi.

Pornită cu o reputație extraordinară, fiecare generație de iPad primește îmbunătățiri pe parcurs. Prima generație a primit un procesor Apple A4, ca la momentul actual să fie integrat pe placa de bază A9X. De fiecare dată s-au îngrijit ca tableta să primească suficient de mare putere de calcul, ca sistemul de operare și softurile ulterioare să nu fie afectate de bag-uri.

Să nu uităm să amintim că la acest gadget s-a pus accent deosebit pe partea grafică. Pe lângă procesor întotdeauna a fost integrat GPU-ul cel mai performant la momentul respectiv. Plăcile grafice mereu aveau putere suficientă de a genera o experiență vizuală excepțională, indiferent dacă era vorba de jocuri sau alte activități de recreație. Logic, puterea vizuală nu are nici un rost fără un ecran de calitate superioară. Apple știe că la acest capitol nu se poate face rabat, ca urmare au fost incluse în tabletele lor ecrane IPS Retina cu rezoluție spectaculoasă de 2048X1536 pixeli. 

Ca și celelalte echipamente digitale produse de Apple, nici în acest gadget nu s-a inclus posibilitatea de a extinde memoria existentă, nu există suport pentru carduri de memorie. În contrapartidă însă, a fost integrată destulă memorie pe placa de bază ca să fie utilizată pentru orice activitate, inclusiv pentru vizionarea filmelor 4K cu dimensiuni foarte mari. La momentul actual există trei categorii de memorie disponibilă pe piață 32-64-128 GB.

Amintim încă un aspect important când vine vorba de iPod: autonomia. Acumulatorul din generațiile actuale sunt super optimizate și suficient de puternice să ține activă tableta 10 ore cu utilizare la capacitate maximă.