iPhone (26)

Rezultate: 26

Category

iPhone

Dacă ne gândim bine, telefoanele mobile au prins forma actuală acum vreo 10 ani. De atunci s-au dezvoltat continuu și a ajuns o modă. Generațiile de azi au devenit dependente, depind din ce în ce mai mult de ajutorul oferit de gadget-urile electronice. Ar fi greu de imaginat ce s-ar întâmpla cu omenirea dacă dintr-o dată ar trebui să renunțe la ajutorul neprețuit al echipamentelor inteligente. Drept, unele echipamente digitale ar putea fi înlocuite, dar sunt sisteme care deja fac parte integrantă din viața de zi cu zi și ar fi un efort foarte mare, poate imposibil, ca inteligența lor să fie înlocuită cu oameni.

Steve Jobs a fost acea persoană care a văzut fantezie în exploatarea tehnologiilor digitale. Primul iPhone apărut pe piață la sfârșitul anului 2007 a făcut mare senzație, a fost primul telefon fără tastatură fizică. Logic, imediat ce a apărut, toți au vrut să afle secretul! Lucru care s-a și întâmplat, tehnologia fiind copiată de mai mulți producători concurenți.

Dar să spunem drept, nimeni nu a reușit să facă concurență iPhone-ului. La momentul actual sunt sute, poate mii de telefoane inteligente pe piață, dar totuși există suficienți utilizatori care jură fidelitate acestor telefoane. Motivul este simplu! Sunt atăt de bine construite, încât trebuie să fi foarte hotărât să le distrugi!

iPhone-ul  a trăit 7 cicluri de dezvoltare ajungând la momentul actual la modelul 7s. Cu entuziasm se așteaptă următorul model care probabil va apărea în luna septembrie al anului curent. Modelul, mai mult ca sigur, va avea numele iPhone 8.

Ce poate un iPhone? Ce nu pot celelalte modele telefoane! Fiabilitate în exploatare, acest telefon nu te lasă la greu, nu se va întrerupe la semnal slab și nici nu se oprește din senin. Autonomie îndelungată! Ca orice produs Apple, și telefonul mobil a fost proiectat să aibă o autonomie îndelungată, dar cel puțin 24 de ore. Acumulatorul este ales în funcție de consumul componentelor hardware integrate și potrivit la milimetru. La fel, software-ul este optimizat la maxim ca telefonul să poate fi folosit o zi fără riscul ca utilizatorul să rămână fără energie.

Un iPhone este un telefon mobil, ca urmare destinația principală al acestuia este manevrarea apelurilor telefonice, lucru pe care o face cu perfecțiune! Dar dezvoltatorii au știut din timp ce fel de facilități mai trebuie oferite utilizatorilor pentru a rămâne fidel acestui model. Așa a devenit iPhone-ul un minicalculator care la momentul actual este capabil de orice dorește un utilizator. Acest gadget este un centru multimedia veritabil, redă muzică la calitate HIFI, este capabil de redarea oricărui clip video în format FullHD, putând fi conectat la echipamente externe pentru amplificarea semnalului. Aici însă trebuie să amintim că există limitări de conectivitate, softul nu permite conexiune cu orice tip de echipament din motive de securitate. 

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.