Stimati clienti!

Vă informăm că în data de 19-20 august 2019 Serviciul Clienţi este închis. Vom da curs solicitărilor venite telefonic si prin email începând cu miercuri, 21 august. 

Multumim pentru intelegere.

Cu stima,

Echipa Extreme Digital

iPod (0)

Nu sunt rezultate corespunzatoare criteriilor de cautare! Vă rugăm să verificaţi noţiunile introduse în câmpul de căutare şi în cazul în care este necesar aplicaţi modificări şi reiniţializaţi căutarea! 

Cele mai populare produse

iPod 

Era digitală este în plină dezvoltare, lumea a crezut că odată cu apariția telefoanelor mobile inteligente și a accesoriile lor atașate isteria se va termina. Se pare însă că nu a fost așa! Mulți dezvoltatori lucrează intens pentru a îmbunătăți tehnologia digitală, să facă gadgeturile mai rapide și mai accesibile ca preț. Pe zi ce trece apar noi și noi aplicabilități ale procesoarelor destinate echipamentelor mobile. Tehnologia de fabricație al acestor componente electronice a permis miniaturizarea, acum echipamentele digitale mobile încap într-un buzunar fără probleme.

Fără drept de apel putem spune că Corporația Apple este unul dintre cei mai mari inventatori. La ei inginerii de dezvoltare nu stau pe loc, în fiecare an apare ceva nou, ceva ieșit din comun, lucru care încă nu a existat pe piață. Din acest punct de vedere cu siguranță sunt pe primul loc!

Gadget-urile inventate și produse de ei au un renume deosebit, sunt lucrate excepțional, au un design specific marca Apple. Dar cum toată lumea bănuiește, nu numai partea externă a echipamentelor este proiectată și lucrată excepțional, și în interior totul este la locul lui. Toate echipamentele digitale Apple sunt renumite de fiabilitatea lor. Sute de mii de utilizatori pot dovedi că odată cumpărate își merită toți banii!

Așa stau lucrurile și cu iPod! Dacă cineva dorește un gadget serios pentru ascultarea muzicii, acesta este produsul pe care trebuie să-l caute! Prima generație de iPod a făcut mare vâlvă pe piață. Drept că era un simplu mp3 player, dar acest dispozitiv a făcut exact pentru ce a fost proiectat și o făcea la perfecțiune. Să nu vorbim de designul specific Apple! O carcasă de aluminiu miniaturizat, cu butoane tocmai la locul potrivit. Dar cel mai mult a contat calitatea sunetului care a fost creat de acest gadget. 

Văzând succesul gadget-ului Apple, imediat după apariția seriei 1, a pornit dezvoltarea echipamentului. Generația 2 de iPod a venit deja cu ecran tactil în două variante: nano și touch. Noul produs al Apple a preluat designul de la telefonul mobil, la prima vedere se pot confunda cele două aparate. Însă cu acest echipament nu se pot da telefoane, doar manevra și asculta muzică. Ambele aparate sunt compatibile cu toate formatele de multimedia existente la momentul actual. iPod-ul din generația 2 vine cu suport pentru videoclipuri, ca urmare pot fi vizionate și filme pe acest gadget, deși pe un ecran de 2,5 inch acest lucru este mai dificil.

iPod-urile se vând la diferite valori a capacității memoriei interne datorită faptului că nu au suport pentru carduri de memorie, ca urmare extinderea ulterioară nu este posibilă. Acest neajuns al aparatelor Apple este explicat ca o măsură de siguranță al echipamentului. Cardul de memorie se consideră o amenințare necontrolabilă și din această cauză toate memoriile din echipamentele Apple sunt integrate pe placă de bază.