Mac (27)

Total 27
Sortare

Rezultate: 27

Cele mai populare produse

Mac

Compania Apple de foarte multă vreme domină piața tehnologiilor digitale, având în palmares cele mai bune telefoane, ceasuri inteligente, precum și sisteme de calcul. Fără drept de apel, dacă este nevoie de productivitate atunci un utilizator conștient alege un laptop sau desktop făcut de Apple.

Când Apple a început dominarea pieței computerelor, nu s-a mulțumit cu succesul obținut, ci a dezvoltat mai departe de fiecare dată noi tehnologii pentru a îmbunătăți și mai mult performanțele aparatelor.

Una din cele mai dorite serii de aparate al producătorului american sunt calculatoarele Mac. Aceste aparate sunt special destinate birourilor unde este nevoie de putere de productivitate dar, din lipsă de spațiu, este nevoie de aparate mici. Un iMAC se compune din două părți importante un monitor de foarte bună calitate, de obicei de diagonală mare, peste 19 inch și un minicalculator care este atașat pe spatele monitorului. Ultima generație de monitoare folosite pentru aceste gadgeturi folosesc monitoare Retina Touch de înaltă rezoluție. Minicalculatorul este prevăzut cu toate cablurile și porturile necesare pentru conectarea la monitor și perifericele specifice. Un minicalculator MAC invariabil are placă de bază special concepută, proiectată de inginerii Apple, și produsă în fabricile Intel. La fel, invariabil procesoarele sunt tot de la Intel comandate, special programate pentru sistemul de operare Macintosh. Să nu uităm că nici un sistem de calcul nu poate funcționa corespunzător fără plăcile de extensie adecvate. Într-un minicalculator Apple întotdeauna veți găsi cele mai performante plăci de extensie disponibile pe piață, placă grafică aleasă cu multă grijă, precum și memorii de la cei mai renumiți producători. În echipamente digitale produse de această companie întotdeauna este suficient de multă memorie pentru o funcționare lină al sistemului.

Datorită faptului că acest aparat este produs în totalitate de inginerii Apple, atât componentele software cât și componentele hardware, nu există nici un fel de conflict între ele. Probabil aceasta este cauza principală pentru care aceste computere sunt atât de râvnite de utilizatori. În orice caz, cei care odată trec la folosirea sistemelor MAC, nu mai schimbă preferința.

Cea mai importantă caracteristică a sistemelor MAC este fiabilitatea. iMAC-ul este proiectat astfel ca cel puțin 5 ani să poată funcționa fără dificultăți, dar nu sunt rare sistemele cu vechime de 10-12 ani. Deși la vârsta respectivă un sistem de calcul se consideră extrem de uzat moral, aceste echipamente încă pot funcționa la capacitate maximă, fără erori. Utilizatorii fideli ai computerelor MAC susțin că întreg sistemul produs de Apple este foarte sigur, atât din punct de vedere al hardware-ului cât și din punct de vedere al software-ului. Nu este de neglijat faptul că media generală de infectare a sistemelor MAC reprezintă 1% din totalul sistemelor funcționale. Acest lucru se traduce practic prin siguranță absolută. Utilizatorii susțin că nici nu este nevoie de un program antivirus specific, sistemul de operare este atât de bine securizat.