Watch (32)

Total 32
Sortare

Rezultate: 32

Cele mai populare produse

Watch

Timpul trece, indiferent ce am face! Problema măsurării timpului a creat agitație mult timp între savanți, au fost multe discuții și dezbateri până s-a ajuns la o soluție acceptată de toată lumea. De la ceasul cu cuc până la ceasurile inteligente a fost un drum foarte lung. Timpul și principiul de măsurare a rămas la fel secole întregi, chiar și acum, doar forma și tehnologia ceasurilor au suferit modificări.

Ceasurile inteligente de acum au un rol foarte bine definit, măsurarea cu cât mai mare precizie a timpului! Însă nu aceasta este singura responsabilitate! Un Apple Watch mai are o serie de facilități care merită descoperite.

Renumita compania Apple, ca lider a tehnologiilor digitale, a impus utilizatorilor ca ceasul inteligent produs de ei să se poată conecta în exclusivitate la telefoane mobile IPhone sau tablete iPad. Această restricție este explicată de specialiști ca un fel barieră de securitate, în ochii lor orice conexiune venită din exterior, din alte sisteme de operare, este considerată breșă de securitate.

Un Apple Watch, indiferent cât de inteligent este, își poate dovedi inteligența doar în prezența unui echipament digital Apple. Se știe că un la momentul actual un Watch este dependent de iPhone. Probabil cu evoluția tehnologiei vor apărea și ceasuri inteligente care vor fi mini calculatoare în sine și nu vor avea nevoie de puterea de calcul și de stocare de date venite din exterior.

Watch-ul este considerat ecranul secundar al telefonului mobil. El poate afișa mesajele venite, apelurile primite, precum pot fi inițiate apeluri cu apăsarea unor butoane. Însă toate datele referitoare la aceste activități sunt înregistrate și manevrate de telefonul mobil, nu de ceas.

Cea mai mare problemă al ceasului inteligent este autonomia. Deși are un ecran foarte mic, acesta și echipamentele de comunicare care țin legătura cu telefonul mobil consumă destul mult. Astfel, indiferent cum ar folosi utilizatorul acumulatorul, acesta trebuie încărcat cel puțin odată pe zi.

Un Apple Watch, în afară de funcțiile de bază apelare, transmitere/citire mesaje, mai are și alte facilități interesante. Modelele cele mai îndrăgite sunt cele care au GPS și pot fi folosite pentru geolocalizare. Cu aceste modele se poate înregistra activitatea fitness al utilizatorului și poate înlocui cu succes brățara fitness. Astfel nu este o problemă urmărirea pulsului, traseului, chiar cu ajutorul unor aplicații de pe telefonul mobil se pot obține planuri de activitate pentru următoarele zile.

Fiind un gadget dedicat utilizatorilor tineri,  contează și designul echipamentului. Pentru ei există mai multe modele tip sport cu curele din diferite materiale, colorate care nu provoacă alergii și nu incomodează purtarea nici în timpul activităților sportive. Chiar mai mult, seria 2 din Apple Watch este impermeabilă, rezistă la apă până la adâncime de 50 metri.