Sunteți Societate? Doriți să achiziționați fără TVA? Avem soluția pentru Dvs!

 

 

Dacă doriţi să cumpăraţi în numele unei societăţi cu atribut fiscal ROI (Registrul Operatorilor Intracomunitari) și doriţi să plătiţi TVA după propria declaraţie, vă rugăm introduceţi atributul fiscal in campul special din formularul adresei de  facturare.

Cum se procedeaza? Dupa autentificare si accesarea meniului Date personale, în cadrul formularului pentru datele de facturare se completeaza codul ROI in câmpul special creat. Dupa  salvarea datelor, codul ROI va fi verificat şi după validare se trimite în mod automat o notificare în acest sens. Comanda şi factura va fi înregistrată fara TVA doar după validarea atributului şi confirmare.

 

Odată validat atributul fiscal, dupa autentificare pe pagina noastra preturile afisate nu vor mai contine TVA.

 

Adresa de facturare și livrare poate fi doar cea a sediului social al societății, fiind imposibilă modificarea acesteia.

Atentie! Companiile care au avut codul fiscal ROI validat inainte de luna iunie 2016, va rugam reluati procedura de validare!

 

Extreme Digital este unul dintre cele mai mari magazine on-line cu experiență tehnică în regiune. Companie maghiară, cu un trecut de mai mult de 12 ani, are la dispoziţie 13 magazine de specialitate pe piaţa maghiară. Cu o comunicare online și offline constantă şi-a extins portofoliul, depăşind graniţele ţării. În prezent, pe lângă Ungaria, suntem prezenţi în România, Cehia, Slovacia, Bulgaria şi Croaţia.

 

Beneficii multiple pentru compania dvs.:

Prin reţeaua sa de furnizori, Extreme Digital vă asigură o gamă largă de produse şi accesorii;
– Brand-uri de renume;
– Preţuri competitive şi oferte personalizate;
– Transport gratuit;

Dacă doreşti să te numeri printre partenerii noştri, contactează-ne la adresa de email: [email protected]