153,00 RON

christmas

christmas

 

Produse similare disponibile in stoc

Boxa cu Bluetooth portabila JBL GO 2, negru

Boxa cu Bluetooth portabila
Putere (W): 3 W
Rezistent la apa

Stoc epuizat

  • Sosire estimată : 16 dec. 2019

Alege Culoare

Boxa cu Bluetooth portabila JBL GO 2, negruBoxă portabilă JBL GO 2, Bluetooth, rezistent la apa, albastruBoxa Cu Bluetooth portabila impermeabila JBL GO 2, verdeBoxa cu Bluetooth portabila JBL GO 2, portocaliuBoxa portabila impermeabila JBL GO 2 Bluetooth, galbenBoxa portabila JBL GO 2 Bluetooth, rezistent la apa, navyBoxa portabila JBL GO 2 Bluetooth, rezistent la apa, rosu
153,00 RON

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Specificații

Date generale
Număr articol
559500
Producător
JBL
Garanţie
2 ani
Marime
8,6 x 7,1 x 3,1 cm
Putere (W)
3 W

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.