620,00 RON

Produse similare disponibile in stoc

Boxa portabila JBL Flip 4 Bluetooth, rezistent la apa, albastru

Autonomie baterie: 12 ore
Conexiuni: Bluetotth 4.2
Putere audio (W): 2 x 8 W

Stoc epuizat

Alege Culoare

Boxa portabila JBL Flip 4 Bluetooth, rezistent la apa, negruBoxa portabila JBL Flip 4 Bluetooth, rezistent la apa, albastruBoxa portabila JBL Flip 4 Bluetooth, rezistent la apa, griBoxa portabila JBL flip 4 Bluetooth, rezistent la apa, rosuBoxa portabila JBL Flip 4 Bluetooth, rezistent la apa , camuflajBoxa portabila JBL Flip 4 Bluetooth, rezistent la apa, mentaBoxa portabila JBL Flip 4 Bluetooth, rezistent la apa, alb
620,00 RON

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Specificații

Date generale
Număr articol
486353
Producător
JBL
Garanţie
2 ani

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.