343,28 RON 395,00 RON (13%)
Atenţie!

 

Dorim să vă informăm că după 16 ani, site-ul Extreme Digital din România își va închide porțile pe 31 octombrie. Până atunci, puteți plasa în continuare comenzi oferinduvă cele mai bune oferte.

Vă ținem de mână în continuare!

Ne puteți contacta până în data de 30.11.2020 cu întrebări despre comenzile curente și de asemenea vom continua toate procedurile deja în curs.

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Extreme Digital

 

Produse similare disponibile in stoc

Smart watch Xiaomi Amazfit Bip S (portocaliu)

Construcţie: ceas unisex
Ecran: 1,28”
Curea: silicon

Număr articol și specificații »
343,28 RON 395,00 RON (13%)

Stoc epuizat

Alege Culoare

Smart watch Xiaomi Amazfit Bip S (negru carbon)Smart watch Xiaomi Amazfit Bip S (portocaliu)Smart watch Xiaomi Amazfit Bip S (roz)Smart watch Xiaomi Amazfit Bip S (alb)

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Specificații

Număr articol
772148
Producător
XIAOMI
Garanţie
2 ani
Construcţie
ceas unisex
Funcţii
măsurare puls, ceas de mână sport, GPS, funcţie ceas, Măsurarea activității
Extra
GPS

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.