cine-suntem

szolgáltatás

Cine suntem?

Avantajele oferite de Digital Extreme, viziuni și istorie

 

La Extreme Digital lucrăm zi de zi să îți oferim o experiență online pentru cumpărături astfel încât Tu, stimate client, să primești mereu rapid şi comod ceea ce îți dorești. Cu o ofertă bogată, livrare în orice colţ al ţării și cu servicii de calitate, venim în întâmpinarea dorințelor tale astfel încât Tu să poți fi mereu sigur că: ai decis bine.

Ce oferim?

Așteptăm vizitatorii paginii noastre web cu o selecție bogată de produse tehnice şi pentru fotografie, dar și cu numeroase alte categorii. Ne străduim, cu oferta noastră care se extinde continuu, să asigurăm tuturor cumpărătorilor produse în cele mai avantajoase condiții și cu cele mai comode servicii. Pe lângă produsele tehnice clasice (TV și pentru divertisment, laptop-uri și Informatică, tablete și smartphone, foto și video) asigurăm clienților noștri în cel mai scurt timp din ce în ce mai multe instrumente necesare pentru gospodărie, locuință și birou, precum și noutățile și lucrurile interesante din acest domeniu. Tocmai de aceea ne grăbim, prin serviciile noastre logistice dezvoltate și stocul uriaș din depozit, să facem accesibile imediat cele mai multe produse.

De ce merită să ne alegi pe noi?

Ne străduim mereu să îți dăm puțin mai mult decât aștepți.  Poți naviga ușor sau face cumpărături pe pagina noastră web și poți alege cea mai avantajoasă metodă de plată și de preluare.  Prin numeroase servicii comode și de suport produse, dorim ca Tu să te simți bine, să primești ceea ce îți dorești sau chiar mai mult și să fi mulțumit după efectuarea cumpărăturilor. Este pentru tine. Cele mai noi lucruri şi cele mai actuale gadgeturi apar imediat în oferta noastră, iar portofoliul de produse ce se extinde continuu îți păstrează noutăți în fiecare zi.

Cum s-a întâmplat?

  • Extreme Digital a pornit pe drumul său în anul 2001, la inițitiva a doi tineri întreprinzători.
  • În urma comerțului cu calculatoare și componente, mica firmă a deschis deja până în 2003 două magazine și un centru de service.
  • În 2004 a ajuns pentru prima oară pe internet oferta de produse foto digitale și DSLR, iar cunoscând noul trend, creșterea micii companii a primit un nou elan prin cumpărăturile pe internet.
  • În 2005 a fost deschis magazinul din centrul comercial Mammut din Budapesta, care este și în prezent cel mai frecventat punct al nostru de prezentare și unde pot fi găsite în mod garantat cele mai noi gadgeturi.
  • În anul 2006 s-a început construcția acoperirii pe plan național și creșterea stocului din depozit: S-a deschis magazinul, biroul și depozitul central de la Szeged.
  • Până în 2007 numărul vizitatorilor paginii noastre web a depășit 20.000, iar ca parte a dezvoltării strategice, compania noastră a devenit societate pe acțiuni, în urma unei investiții din partea SoftCon Informatik AG din Elveția.
  • În anii următori s-au deschis pe rând magazinele situate pe teritoriul Ungariei și astfel din 2015 îi așteptăm pe cumpărătorii din această ţară în 12 magazine de specialitate.
  • Între timp, s-a început în 2010 și extinderea, Extreme Digital lansându-se pe piaţa online din Slovacia și Cehia. În 2011 s-a alăturat și România, fiind urmată în 2013 de Croația şi, în 2015 de Slovenia.
  • După toate acestea ce ne rezervă viitorul? Astăzi pagina noastră web din Ungaria are peste 70.000 de vizitatori zilnic, la care se adaugă tot atâția din celelalte țări. Serviciile zilnice sunt oferite prin intermediul unui depozit mai mare și un birou central extins.