Aparate de cafea cu capsule

Rezultate: 65

Aparate de cafea cu capsule

Când vine vorba de cafea, lumea este împărțită, unii spun că este un viciu și afectează mult sănătatea, alții spun că este sănătate curată, chiar ajută la digestie. Adevărul probabil că este undeva la mijloc, în orice caz, celor cu hipertensiune nu este recomandată varianta cu cofeină. Dar nici ei nu trebuie să se priveze de aroma specifică a cafelei , fiindcă acum se găsesc în comerț zeci de variante de cafele fără cofeină.

Mai mult, dezvoltatorii de tehnologii inovatoare au creat un aparat care poate ușura foarte mult preparatul cafelei. Aparatele de cafea cu capsule sunt o invenție răsunătoare. Milioane de utilizatori pot dovedi cât de rapid se prepară o cafea cu un gust deosebit. Pentru cei care sunt în criză de timp mereu, dar au nevoie de forța cafelei de dimineață, este cea mai bună alegere.

Dacă vă interesează această metodă de preparare a cafeluțelor, vă informăm că sunt doar două variante de produse pe piață la momentul actual. Acest lucru derivă din faptul că există doi producători de capsule de cafele autorizate, Nespresso și Nescafe. Toate celelalte capsule sunt fabricate într-un fel sub licență, adică compatibile, recunoscute de cei doi producători, sau capsule contrafăcute.

Aparate de cafea cu capsule Nespresso. Cum se observă și în nume, acest aparat funcționează cu capsule Nespresso. O capsulă Nespresso conține 8 grame de cafea și în unele cazuri diferite arome sau alte ingrediente specifice cafelei. Este foarte important de reținut la automatele de cafea bazate pe capsule că pot funcționa numai cu capsulele originale sau compatibile identice ca mărime. Principiul de funcționare este aproape identic ca și la automatele de cafea Espressor, cu diferența că la acest aparat cafeaua este îndesată într-o capsulă și nu într-un filtru. Capsula este introdusă într-un locaș special, închis ermetic unde un dispozitiv cu mai multe ace va străpunge membrana de aluminiu a capsulei. Prin ace se șprițuiește apă fierbinte și se spală conținutul. Conținutul capsulei este preluat sub presiune în conducte și ejectat prin picurător în pahar. Un Expressor de capsule prepară o cafea autentică ca aromă și gust cu un aspect cremos. Cele mai cunoscute aparate de cafele cu capsule Nespresso sunt produse de firma Delonghi și Krups, singurele autorizate să producă așa ceva.

Aparatele de făcut cafea cu capsule Nescafe au principiul de funcționare identic, cu singura diferență că acestea folosesc alte dimensiuni de capsule. Capsulele Nescafe sunt mai lunguiete și au membrană mai subțire. Sunt multe variante de cafetiere cu capsule, dar diferență majoră între ele nu sunt, poate doar de formă, culoare și design.