BLACK FRIDAY

Nu rata oferta din a doua repriză – mai multe produse, reduceri şi mai mari! Vizualizare

Maşini de pâine

Rezultate: 26

Maşini de pâine

Cu siguranță toată lumea aduce își aminte de mirosul pâinii calde abia ieșite din cuptor. Cei care nu au trăit această experiență deosebită habar nu au ce au pierdut și cu regret trebuie să spun că există din ce în ce mai puține locuri unde se poate trăi această experiență deosebită. Sau nu? De fapt nu trebuie să intrați în panică, există o soluție pentru toate!

Dacă vreți să aflați cum miroase dimineața la prima oră pâinea proaspătă de cuptor trebuie să vă achiziționați un aparat de făcut pâine. Nu trebuie să vă panicați, aparatul nu vă pune la treabă, tot ce trebuie să faceți este să adăugați ingredientele necesare. Acest aparat ingenios frământă, dospește și coace aluatul, preparând o pâine proaspătă și gustoasă.

Majoritatea aparatelor de făcut pâine au mai multe programe prestabilite de la 9 până la 14. Aceste programe oferă o multitudine de variante pentru pregătirea pâinii. Se pot face cu ea pâine neagră, albă, franceză și altele mai puțin cunoscute, precum și greutatea lor poate varia de la aparat la aparat. Mulți nu știu, dar cu acest aparat se pot face și gemuri.

Principiul de funcționare este foarte simplu. Aparatul se compune din trei părți importante, partea electronică, partea mecanică și partea termică. Unitatea electronică este responsabilă de comandarea și urmărirea proceselor ce se petrec în aparat. Are senzori de temperatură, temporizator digital, precum butoanele cu care utilizatorul poate manevra programele. Totul este automatizat, după ce este ales programul aparatul singur va urmări pașii necesari. Există anumite avertizări sonore și luminoase la momentele când utilizatorul mai trebuie să intervină, să adauge ceva suplimentar la aluat. Partea termică este de fapt un fir electric care înconjoară cuva în care este aluatul. Aceasta este sursa termică care produce temperatura necesară încălzirii aluatului în timpul dospirii, precum și la coacere. Partea mecanică este compusă dintr-o cuvă, care are în interior 1 sau 2 palete pentru amestecare. Paleții sunt angrenați de un motor electric de putere de 600 până la 1000 Wați în funcție de model și de cerințe.

Cuva de amestecare și coacere, precum și paletele de amestecare sunt acoperite pe partea interioară de teflon pentru eliminarea riscului de lipire a aluatului. Tot secretul în acest aparat este programul și rețeta corectă. Mulți renunță să folosească acest aparat fiindcă nu au răbdarea să experimenteze rețeta cu care aparatul se poate folosi. Când folosiți acest aparat luați aminte că sunt foarte importante cantitățile ingredientelor precum și ordinea în care se introduc acestea în cuvă.

Aparatele de făcut pâine sunt puse în vânzare cu toate accesoriile necesare, inclusiv broșuri de utilizare și rețete de pâine. Citiți cu atenție instrucțiunile să vă puteți bucura cu nostalgie de mirosul pâinii proaspete în fiecare dimineață.