szolgáltatás

14 zile drept de retur

Cumpără online fără griji!

 

 

 Aveţi  dreptul să renunţaţi la produs fără invocarea unui motiv şi fără penalităţi, iar noi îţi schimbăm produsul cu un altul nou ales de tine sau vă returnăm banii, dacă vă manifestaţi intenţia  în termen de 14 zile calendaristice de la recepţionarea coletului!

Renunţarea la cumpărături

Persoana care se califică drept consumator, în 14 zile calendaristice poate să renunţe la contract fără a motiva. Despre modul de realizarea a acestuia reglementează Ordonanţa Guvernului Ungar nr. 45/2014. (II. 26.) privind contractele încheiate între părţi la distanţă. Clientul poate să-şi exercite dreptul de renunţare începând cu ziua preluării produsului.

Intenţia de renunţare poate fi comunicată de către Client Furnizorului în scris, prin email la adresa indicată la datele de contact ale Furnizorului.

Datele de contact a furnizorului

Modalitatea de returnare:

În cazul exercitării dreptului de renunţare, de returnare a produsului, Clientul suportă cheltuielile de transport.  Recomandăm păstrarea ambalajelor originale. Extreme Digital nu îşi asumă responsabilitatea pentru deteriorările apărute în timpul transportului. 

 

Returnare prin curier agreat de client

Produsul poate fi returnat prin intermediului oricarei firme de curierat agreata, insa cu o notificare in prealabil (transmiterea denumirii firmei de curierat si numar AWB).

Adresa: Service Extreme Digital

1044 Budapesta, strada Ezred u. 1-3. C2 épület (16-os kapu mellett), Ungaria

Orar: de luni până vineri, între orele 9,00-18,00

Sâmbătă-Duminică: închis

Telefon: +40 373 745101

 

Prin intermediul Serviciului Pick up and Return - 45 Lei taxa curierat

Prin intermediul serviciului Pick up and Return, Extreme Digital va solicita firmei de curierat ridicarea coletului de la adresa specificata. Costul acestui serviciu fiind 45 lei.

 

Produsul ce face obiectul renunţării nu poate fi returnat Furnizorului prin ramburs (plata la destinaţie), Furnizorul nu acceptă rambursări. 

În cazul renunţării, produsul trebuie returnat in starea iniţială, fără urme de folosire, deteriorări, zgârieturi. Extreme Digital Zrt. poate să solicite de la consumator compensarea prejudiciilor provenite din utilizarea necorespunzătoare ale produsului, zgârieturi sau alte deteriorări. Recomandăm păstrarea ambalajelor originale. Extreme Digital nu îşi asumă responsabilitatea pentru deteriorările apărute în timpul transportului. În afară de aceasta, Clientului nu-i revine nici o altă cheltuieală legată de renunţare.

Consumatorul nu are dreptul de retragere in cazul:

• înregistrări audio sau video sigilate sau de programe sigilate care au fost desigilate de consumator după livrare;

• in cazul unor produse fabricate sau personalizate la cererea consumatorului;

• furnizarea de produse care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate sau ambalajul deschis de Cumparator (masini de tuns si de format parul, uscatoare par, perii de par, aparate de ras pentru femei si barbati, epilatoare, dispozitive IPL pentru epilat, instrumente de ceruit, produse de indepartat fire de par pentru femei si barbati, periute de dinti electronice, rezerve pentru periute de dinti, dispozitive medical, termometre, inhalatoare etc., produse bebelusi ce au fost desigilate precum biberoane si sticlute).

Descărcare formular

Mai multe informaţii utile

În cazul renunţării din partea cumpărătorului la contract, în cel mult 14 zile de la primirea declaraţiei de renunţare,  Extreme Digital va returna cumpărătorului contravaloarea produsului, inclusiv costurile de transport percepute la comanda initiala, daca a fost cazul.

Indiferent de modalitatea de retur (curier, Serviciul Pick up and Return), rambursarea contravalorii sau schimbarea cu un alt produs se va efectua dupa finalizarea procedurii de verificare de catre Service a produsului returnat.

Clientul nu-şi poate exercita dreptul de renunţare în cazul produselor:

  • confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
  • care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
  • care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
  • furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;
  • în alte cazuri determinate de normele juridice.

Dreptul de renunţare la cumpărare se aplică exclusiv numai în privinţa Clienţilor (consumatorilor) care au încheiat contract în alte scopuri decât activităţi economice sau profesionale, adică renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.