Aspiratoare de mână (34)

Total 34
Sortare

Rezultate: 34

Cele mai populare produse

Un aspirator portabil pentru case curate

Nu place să aspirăm, dar putem ușura munca noastră cu un aparat potrivit. Aspiratoarele sunt deseori dificile, utilizarea lor este incomodă, iar întregul proces este foarte monoton. Nu e de mirare așadar că aspirarea nu este una dintre activitățile noastre preferate. Situația nu este tragică, pentru că o putem face în doar câteva minute cu un aspirator bine ales.

În multe cazuri, numai o zonă mică trebuie curățată. Dacă au căzut firimituri, a căzut ceva pe jos, utilizarea aspiratoarelor mari pare inutilă. Nu este prea distractiv să ne apucăm și să montăm un aspirator mare pentru a-l demonta după doar o jumătate de minut. În acest caz, aspiratorul de mână este un serviciu excelent care poate fi folosit cu ușurință, confortabil și economisim și energie în fiecare zi.

Aspiratorul portabil este cel mai mic aspirator, ceea ce îl face mai confortabil decât oricare alt tip. Construcția lui este foarte simplă, în majoritatea cazurilor doar o carcasă, un recipient de praf si o duză alcătuiesc aparatul. Producătorii tratează ușurința manipulării și mobilității ca o prioritate, astfel încât multe aspiratoare portabile pot fi utilizate fără fir. Datorită acestui fapt, putem avea mai puțin de lucru decât oricând; dacă ceva s-a vărsat, vom scoate aspiratorul de mână și vom aspira murdăria în câteva secunde. De fapt, putem folosi chiar și pentru a curăța habitaclul unei mașini, dar poate fi o soluție excelentă chiar și pentru o casă de weekend. Trebuie doar să încărcăm bateria acesteia pentru a utiliza aparatul.

Desigur, trebuie să menționăm că aspiratoarele de mână sunt mai puțin potrivite pentru curățarea suprafețelor mai mari. În general, au putere mică și duze mici, ceea ce ar face munca foarte lentă într-o casă mare. Cu toate acestea, ele sunt potrivite pentru curățarea suprafețelor mai mici, astfel încât să putem evita folosirea unui aspirator mare pentru fiecare murdărie în parte.

Pe lângă utilizarea aspiratoarelor de mână, pot fi menționate argumente și considerente suplimentare. În timp ce aspiratoarele cu o dimensiune mai mare au un nivel de zgomot ridicat, aspiratorul de mână este relativ silențios. Ar fi o exagerare să spunem că nivelul zgomotului acesteia este comparabil cu cel al bâzâitului unei muște, dar este mult mai silențios decât aparatele de curățat. Deci nu vom deranja cu utilizarea lor pe vecini pe sfârșit de săptămână și seara. Alte diferențe pot fi observate în termeni de putere și consum de energie. Desigur, consumul de energie al aspiratoarelor portabile cu putere mai mică este mai mic decât consumul de energie al unui aspirator mare. Merită să se acorde prioritate aspiratoarelor de mână care au un cap înlocuibil, astfel încât nu numai suprafețele de covor mai mici pot fi curățate ci și colțurile camerelor. Să facem cunoștință cu Extreme Digital, unde sigur găsim aparatul potrivit.