Curăţitoare cu abur (17)

Total 17
Sortare

Rezultate: 17

Cele mai populare produse

Curățător cu aburi - curățare convenabilă și rapidă? Este posibil!

Este de necrezut că ne putem menține casa curată într-un timp mult mai scurt și totodată eficient. În plus, aparatul de curățat cu abur necesită numai apă în loc de substanțe chimice foarte scumpe. Sună bine, nu? Pentru curățarea modernă haideți să folosim puterea deosebită a aburului: aparatul de curățare cu abur lasă o suprafață curată cu o puritate spectaculoasă. Să ne asigurăm că locuința noastră este mai sănătoasă și produsele de curățare sunt mai ecologice. La Extreme Digital putem alege dintr-o gamă largă de aparate de curățare cu abur multifuncționale extrem de versatile, care pot efectua rapid și în mod convenabil curățarea!

Ușor și util
Aparatele de curățare cu aburi vor pune capăt rapid chiar și celei mai urâte murdării. Acum se redefinește cuvântul curățare pentru noi: construcția ușoară înseamnă că putem curăța suprafața podelei, gresia și faianța în baie, și putem lăsa o ordine spectaculoasă după noi în bucătărie în doar câteva minute. Haideți să utilizăm puterea aburii ca să nu trebuiască să lăsăm de timpul nostru liber pentru a reîmprospăta casa. Scoatem aparatul de curățare cu aburi și într-un minut se poate deja folosi. Nici unul dintre celelalte dispozitive de curățare nu are o eficiență atât de bună ca și curățarea combinată cu aburi. Nu mai există murdărie în colț. Este incredibil, dar putem  păstra curățenia chiar și cu apa de la robinet; nici părul animalelor de companie nu va fi o problemă pentru mașinile de curățat cu aburi moderne.

Aparatul de curățare cu aburi este chiar și un aparat dezinfectant
Aparatele de curățare cu aburi ne oferă nu numai confortul curățării, ci și cea mai înaltă calitate în cele mai mici detalii. Aparatele de curățare cu aburi folosesc una dintre avantajele imbatabile ale aburului pentru a proteja mediul împotriva celor mai mici microorganisme. De ce să nu dezinfectăm podeaua  cu ajutorul unui aparat de curățat cu aburi? Putem face acest lucru în câteva minute și ne putem baza pe rezultat. Nici substanțele chimice nu sunt capabile să curețe așa! Mai ales, dacă avem un copil mic în familie, ne vom bucura enorm de efectul de dezinfectare. Dacă dorim să simțim acest efect benefic și pe pielea noastră proprie, atunci merită să cumpărăm un aparat de curățat cu aburi completat cu un fier de călcat. Doar câteva mișcări pentru a vă dezinfecta hainele și, cu cantitatea potrivită de apă putem călca hainele cu ușurință. Aici începe călcarea profesională, și aceasta putem realiza chiar în propria noastră casă!

Maxim ecologic
Toată lumea a încercat deja o serie de substanțe chimice pentru curățarea temeinică a casei, așadar este timpul să introducem aparatul de curățat cu aburi. Cu această metodă dovedită, probabil că cei mai puternice detergenți sunt depășiți, dar sigur că sunt imbatabile în curățarea ecologică 100%. Nu trebuie să facem nimic altceva, umplem pur și simplu rezervorul cu apă de la robinet, care încălzește la temperatura necesară, și putem curăța chiar și cea mai încăpățânată murdărie cu ajutorul aburii. Nu s-ar gândi nimeni că, cu o soluție atât de ecologică, am putea obține acest grad de eficiență!

Ce ar trebui să reținem atunci când alegem un aparat de curățat cu aburi?
La alegerea unui aparat de curățat cu aburi trebuie să fim atenți la doar câteva criterii. Presiunea este o caracteristică importantă a aparatelor. Cu cât vorbim despre o valoare mai mare, aparatul de curățat cu aburi poate fi mai eficient, dar nu trebuie să exagerăm; 2,5 bar este suficient pentru o curățare convenabilă și cât mai eficientă posibil, dar majoritatea aparatelor sunt capabile să aibă presiuni și mai mari. Trebuie să acordăm atenție la capacitatea de încărcare cu apă, dar în cele mai multe cazuri, o singură încărcare este suficientă în timpul curățării, chiar și în cazul în care dispozitivul are un rezervor mai mic. Trebuie să fim atenți la accesorii, deoarece acestea fac mai ușoară și mai eficientă munca noastră. În general vorbind, produsele oferite de producători de renume sunt o alegere bună, nu trebuie să ne gândim la faptul că o să se strice. Aparatele de calitate vor fi de mare ajutor în curățarea casei noastre.

Prețul aparatelor de curățare cu aburi: să alegem aparatele combinate
În sfârșit putem tăia de pe lista de achiziții substanțele chimice costisitoare și periculoase! Putem reîmprospăta casa noastră folosind cel mai ieftin și cel mai natural element: aburul, pentru curățarea suprafețelor. Pentru prețul unui aparat de curățat cu aburi primești un aparat care este foarte simplu și sigur, și poate îndepărta chiar și murdăria care nu se vede. Putem găsi modele multifuncționale, astfel și prețul acestora va fi mai convenabil! Curățătoarele cu aburi echipate cu un aspirator, de exemplu, pot curăța suprafața cu o singură mișcare: aspiră, spală pe jos și totodată uscă suprafața curățată. Un aparat de curățat cu aburi echipat cu un aspirator pentru firimituri este o alegere perfectă pentru chiar și cea mai mică bucătărie. Putem alege dintr-o gamă largă, cu care putem curăța casa noastră chiar din primul moment ce am primit!