Electrocasnice mici de bucătărie (414)

Rezultate: 414

Cele mai populare produse

Electrocasnice mici de bucătărie

Gătitul nu este un lucru ușor, există o serie de faze care nu este pe placul nimănui. Gospodinele însă nu au posibilitatea de a alege, ele trebuie să se îngrijească ca toată familia să primească mâncarea ce mai potrivită pentru ei. Toată lumea știe că mâncarea gătită este cel mai potrivit o viață sănătoasă. Acest lucru poate este cel mai important la copii care sunt în curs de creștere, ei au nevoie de mâncare diversificată, atent pregătită și porționată.

Un ajutor important în activitatea gospodinelor îl reprezintă electrocasnice mici de bucătărie. Aceste aparate dau o mână de ajutor începând de undeva de la cântărirea, curățarea materiilor prime până la gătire. O gospodină tot timpul trebuie să fie organizată, trebuie să știe cu zile întregi înainte care vor fi mâncărurile pregătite, trebuie să facă verificarea stocurilor, sau aprovizionarea ingredientelor lipsă. O mâncare este mai gustoasă și sănătoasă dacă sunt pregătite din ingrediente proaspete cu mult conținut de vitamine și minerale necesare dezvoltării sănătoase a organismului.

Cântarele electrice de bucătărie dau dovadă de utilitate deosebită în faza de pregătire a materialelor prime pentru gătit. După cântărire, acestea trebuie curățate, spălate, poate mărunțite. În gama aparatelor mici de bucătărie sunt o mulțime de aparate care pot ajuta și în aceste etape. Utilizarea curățătoarele electrice este foarte simplă, doar trebuie aruncate materialele prime spălate în aparat și le va decoji. Dar sunt o serie aparate care ar putea să fie folosite la mărunțirea legumelor sau fructelor. Dacă este nevoie de mărunțirea fructelor mai tari, cum ar fi nuci, alune, migdale sunt recomandate alte tipuri aparate care se bazează pe măcinat. Tot în gama mărunțitoarelor veți găsi acele mașini cu care se poate  măcina cafeaua sau condimentele cu duritate ridicată cum ar fi zahărul, sarea sau piperul.

După faza de pregătire a ingredientelor urmează faza gătire. În lumea modernă toată lumea duce lipsă de timp. Toți ne dorim ca timpul petrecut în bucătărie să fie redus la minim. Astfel dezvoltatorii au inventat o serie de aparate de gătit care pot lucra în locul gospodinelor.

În seria acestor aparate mici de bucătărie se încadrează cuptoarele electrice programabile, plitele inteligente, aparatele de gătit cu aburi, aparatele de făcut pâine și alte invenții interesante. Aproape toate aparatele de gătit pot pregăti mâncarea fără intervenția ulterioară al utilizatorului. Odată umplută cu ingrediente, mașina de gătit va rula un program special conceput și va urma cu strictețe pașii necesari.

În gama aparatelor mici de bucătărie putem încadra și mașinile care ajută la curățarea de după gătit. De câte ori se enervează bărbații că lor le rămâne partea grea din activitatea bucătăriei, căratul gunoiului și punerea la loc! Ei nu știu, probabil nici nu vor să afle ce se petrece în bucătărie! Însă un aparat ingenios de mărunțit și sortat gunoiul poate ușura munca lor zilnică. Este drept că transportarea gunoiului până la tomberon va rămâne tot în responsabilitatea lor!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.