Stimati clienti!

Vă informăm că în data de 19-20 august 2019 Serviciul Clienţi este închis. Vom da curs solicitărilor venite telefonic si prin email începând cu miercuri, 21 august. 

Multumim pentru intelegere.

Cu stima,

Echipa Extreme Digital

Aparate de gătit cu aburi (29)

Total 29
Sortare

Rezultate: 29

Cele mai populare produse

Aparat de gătit orez pentru alimente sănătoase

Astăzi ne putem pregăti felurile de mâncare într-o varietate largă de moduri, dar pentru o alimentație sănătoasă merită să alegem soluțiile care tratează conținutul de vitamine din legume și fructe cât mai puțin posibil. După cum știm, nu numai vitamina C este sensibilă la căldură, dar multe alte vitamine și minerale valoroase pot fi de asemenea deteriorate în timpul coacerii și gătitului.

Vaporizator modern pentru legume suculente
Astăzi, la un preț foarte bun, putem cumpăra vase cu căldură proprie, care au mai multe vase, astfel încât să poată găti și cantități mai mari de mâncare în același timp. Cu vase multiple de gătit putem face mai multe mâncăruri în același timp; legume, orez și chiar pește. Deoarece aceste dispozitive utilizează de obicei vase stivuite în timpul lucrului, economisirea de energie este, de asemenea, semnificativă. Prin utilizarea unor astfel de vaporizatori, puteți economisi o cantitate semnificativă de energie electrică.

Merită să vă gândiți cât de mare va fi capacitatea vaporizatorului. Producătorii au, de obicei, dispozitive cu mărimi diferite, putem alege unul mic, dar și unul de familie. Acestea din urmă au o capacitate de până la 10 litri, deci sunt potrivite pentru a face mâncare pentru întreaga familie, mâncăruri proaspete și suculente. Aceste vaporizatoare ne fac treaba foarte ușoară, deoarece putem chiar să adăugăm apă între timp, pentru a ne asigura că alimentele sunt întotdeauna cele mai bune. Produsele de calitate au, de asemenea, un cronometru, astfel încât să nu trebuie să țineți un ochi pe mâncarea pregătită. Vaporizatoarele de calitate mai bună au, de asemenea, o tavă pentru picurare, nelăsând astfel apa inutilă să provoace vreun scurt circuit.

Mașini clasice de gătit orez 
Aparatele clasice de făcut orez nu pot fi considerate ca ustensile populare de bucătărie, deși sunt extrem de utile pentru orez și pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare. Este o concepție generală greșită că aceste aparate sunt potrivite doar pentru prepararea orezului. Putem prepara, de asemenea, legume sote sau chiar pește. Dispozitivele mai avansate sunt echipate cu o unitate de oprire automată, astfel încât să nu fim nevoiți să fim atenți la pregătirea produselor alimentare. Deoarece acestea lucrează pe principiul gătitului pe aburi, nu trebuie nici măcar să ne facem griji că mâncarea noastră rămâne lipită sau arsă. La alegerea aparatului trebuie să ne asigurăm că recipientul este prevăzut cu clești corespunzători și că este echipat cu o ieșire potrivită pentru aburi. Este la fel de important să aveți o suprafață internă nelipicioasă, astfel încât curățarea vasului să nu cauzeze probleme. Dacă dorim să mâncăm alimente delicioase și sănătoase, să utilizăm aparatele de făcut orez și să consumăm mâncărurile de orez cât mai des posibil!