Subcategorie

RUSSELL HOBBS espressoare, cafetiere (23)

RUSSELL HOBBS espressoare, cafetiere (23)

Total 23
Sortare

Rezultate: 23

Cele mai populare produse

Aparatele de cafea Russell Hobbs

Russell Hobbs oferă o gamă largă de aparate de cafea cu filtru. Aceste dispozitive pot fi considerate cele mai reușite mașini de cafea de la Russell Hobbs. Chiar și aparatele de cafea din categoria inferioară au, de asemenea, o funcție de temporizare, astfel încât acestea să poată fi utilizate confortabil; Putem seta timp de 24 de ore când dorim să avem o cafea proaspătă, astfel încât să ne putem trezi la mirosul cafelei proaspete.  

Succesul aparatelor de cafea Russell Hobbs se datorează parțial tehnologiei avansate de înmuiere. Datorită tubului găurit, distribuția jetului de apă este uniformă, ceea ce face posibilă extragerea aromei de cafea măcinată cât mai eficient posibil. Producătorul a acordat atenție și faptului că dispozitivele permit o încălzire mai rapidă. Datorită acestei dezvoltări, nu trebuie să așteptăm mult timp dacă nu folosim funcția timer; dispozitivul se încălzește cu până la 50% mai repede decât dispozitivele anterioare. Ecranul LCD afișează nu numai introducerea datelor și urmărirea proceselor actuale, ci sunt bijuteria cafetierelor Russell Hobbs. Aceste ecrane ajută la transformarea dispozitivelor într-un aspect mai frumos și mai rafinat, astfel încât fiecare bucătărie să poată avea un adevărat ornament.  

Aparate de cafea Russell Hobbs din categoria superioară au mai multe caracteristici utile, deci ar trebui să le cunoaștem. La unele dispozitive, putem alege puterea cafelei, fiind necesară apăsarea unor butoane pe panoul de control. Datorită opțiunilor de setare, putem începe dimineața cu cafea mai puternică, iar după-amiaza putem alege o cafea cu o aromă mai slabă. Datorită funcției de oprire automată, putem evita consumul inutil de energie. Dacă dorim să cumpărămun aparat de cafea cu filtru la prețuri convenabile, produsele producătorului Russell Hobbs pot fi o alegere excelentă.