Hote insulă (51)

Total 51
Sortare

Rezultate: 51

Cele mai populare produse

Hote insulă

Hota este una dintre cele mai populare și îndrăgite obiecte în care filtrul și motorul este amplasat în interiorul carcasei metalice. Hotele sunt alegerea ideală pentru bucătării mai mari sau când este vorba de cantități mai mari de aburi. Hota asigură un aspect frumos, dar condiția este să aveți suficient spațiu liber deasupra aragazului sau plitei.Putem alege din mai multe forme de design; în plus față de formele clasice de bobină și cilindru, au apărut și ovale și ornamentate. De fapt, întâlnim din ce în ce mai multe materiale, deci avem opțiunea de a alege produsul potrivit pentru stilul tău de bucătărie.

Utilizarea hotei are multe avantaje, care merită menționate. Desigur, sarcina lor principală este de a elimina vaporii și/sau mirosurile. O hotă cu capacitate adecvată poate absorbi eficient aburul sau mirosul furnizat de abur. Cu ajutorul extragerii aburii putem proteja mobilierul nostru, deoarece vaporii pot afecta straturile placate cu vid si furnirului si poate provoca detașarea lipirilor. Datorită carcasei nu există condens pe pereți la temperaturi scăzute, deci nu trebuie să ne facem griji pentru pereți pline cu grăsimi. Trebuie să  știm faptul că aburii transportă picături microscopice de grăsime ce se produc în timpul gătirii, care se condensează pe pereți și pot cauza modificări la acestea.Putem, de asemenea, proteja acest lucru cu ajutorul unei hote.

Hota este, de asemenea, adecvată pentru îndepărtarea unei părți semnificative din căldura generată în timpul gătitului, ceea ce este deosebit de important în timpul verii. În același timp, acest echipament este un serviciu excelent în timpul iernii, deoarece va trebui aerisim mai puțin, ceea ce va duce la economisire de energie. Este de remarcat faptul că hota folosită după gătire este potrivită pentru ventilarea încăperii, astfel încât să putem elimina mirosurile alimentelor cu pierderi minime de căldură. Desigur, trebuie de asemenea să spunem că folosirea hotelor poate avea unele inconveniente minore. Trebuie să ne gândim și la consumul de energie. Deși consumul ventilatoarelor este foarte scăzut, o anumită cantitate de energie este consumată în timpul utilizării. De asemenea, este important să reținem că ventilatoarele scot un pic de zgomot.Când utilizăm o treaptă superioară, acest nivel de zgomot poate fi deranjant pentru unii, dar trebuie remarcat faptul că umidificatoarele de calitate superioară au deseori panouri antifonice. Trebuie menționat că hotele necesită uneori curățire. Dacă există suficientă suprafață liberă deasupra aragazului, hota poate fi o alegere excelentă. În magazinul nostru Extreme Digital putem găsi hote la prețuri excelente, ceea ce ar putea fi o alegere bună pentru gospodăriile noastre.