Stimati clienti!

Vă informăm că în data de 19-20 august 2019 Serviciul Clienţi este închis. Vom da curs solicitărilor venite telefonic si prin email începând cu miercuri, 21 august. 

Multumim pentru intelegere.

Cu stima,

Echipa Extreme Digital

Ustensile, accesorii bucatarie (1155)

Total 1155
Sortare

Rezultate: 1155

Cele mai populare produse

Ustensile de bucătărie pentru o muncă ușoară

Există o mulțime de ustensile de bucătărie care fac munca noastră mult mai ușoară. Să ne gândim la diferite vase, forme pentru copt, cuțite pentru curățarea legumelor și tocătoare care fac munca noastră mai rapidă și mai confortabilă.

Gătitul poate fi o muncă relaxantă și plăcută dacă avem uneltele de bucătărie potrivite. Crearea unei delicatese poate fi o adevărată pasiune, însă numai atunci când fluxul de lucru este rapid și convenabil. Munca noastră este mult facilitată de varietatea formelor de copt care salvează timpul de modelare și au ca rezultat forme mult mai regulate. Fără ele, festivitățile sunt aproape de neconceput, deoarece copiii iubesc figurinele cu animale. Putem conta pe ele nu numai la consumul prăjiturilor ci și la pregătirea lor. Când vorbim despre forme de copt nu numai cele clasice merită să fie menționate, dar și diferitele vase de copt, care sunt esențiale în pregătirea torturilor și alte bunătățuri.

Bineînțeles, avem nevoie de niște boluri potrivite pentru prepararea fursecurilor. În aceste cazuri, merită să fim atenți la ce material am ales. Astăzi putem cumpăra la un preț foarte rezonabil vase din oțel inoxidabil, din inox, care sunt acoperite cu un strat de silicon. Sunt excelente pentru a face diferite mese și paste, dar trebuie să le curățăm întotdeauna cu un detergent care nu lasă urme.

Echipamentul de bucătărie indispensabil include și o varietate de răzătoare. Pot fi găsite piese universale și, de asemenea, putem găsi răzătoare care oferă în mod tipic o soluție ideală pentru un anumit produs alimentar. Răzătoarele clasice cu patru fețe sunt foarte cunoscute; ele oferă aproape fiecare răzuire a hranei cu o suprafață adecvată, fie că este vorba de mere, morcovi sau brânză. Datorită dimensiunii lor, stocarea lor este oarecum spațioasă, dar fără îndoială simplă și universală.

Gama de instrumente într-o bucătărie este nesfârșită. Printre acestea se numără și diferitele accesorii pentru sfărâmarea condimentelor care deși dau un gust foarte bun mâncării, nu predomină gusturile. În majoritatea gospodăriilor găsim tocător pentru legume și prese de usturoi. Acestea facilitează foarte mult zdrobirea sau mărunțirea acestor alimente. Desigur, merită menționate diferitele protecții pentru degete, ceea ce face ca tăierea celor mai mici legume să fie chiar sigură, pentru că nu trebuie să ne facem griji că ne-am tăia degetele. Nici farfuriile sau polonicurile nu pot lipsi din bucătării. Polonicurile moderne de astăzi includ o gamă de produse cu înveliș de silicon rezistent la căldură. Utilizarea și curățarea lor sunt extrem de confortabile, astfel încât au devenit rapid favoriții multor gospodine.

Nu putem trece peste mâncărurile clasice. Fără ele, munca în bucătărie este de neconceput, nu este o exagerare să spunem că vasele fac parte din viața de zi cu zi. De asemenea, le folosim atunci când nu gătim, pentru că trebuie să depozităm și să încălzim mâncarea. Dacă gătim des, avem nevoie de o gamă largă de vase, iar dacă gătitul este doar un hobby în bucătărie, două vase universale pot fi suficiente pentru noi. Merită să cumpărăm câteva bucăți de bază. Vasul cu pereții înalți este o utilizare deosebită, care este folosit în principal pentru a pregăti supe și multă apă pentru gătit. Merită să gătim cantități mai mici în vasele de dimensiuni medii sau mici, deoarece aromele se vor menține mult mai bine, de exemplu la tocană sau legume fierte. Desigur, sunt ideale și vasele wok sau tigăile pentru clătite. 

Există, de asemenea, o gamă largă de tigăi disponibile.Tigăile de înaltă calitate cu un strat de protecție antiaderent nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie, deoarece acestea sunt ideale pentru pregătirea nenumăratelor mâncăruri. În cazul tigăilor de calitate, nu trebuie să ne facem griji că mâncarea noastră se va prinde de tigaie, așadar acestea nu ne ușurează munca doar în gătit ci și la spălarea vaselor. Este important de remarcat faptul că tigăile de calitate oferă o distribuție uniformă a căldurii, astfel încât mâncarea se va pregăti în mod uniform, și nu doar pe o parte  sau la margini. Aceste tigăi nu necesită mult ulei pentru a face mâncare bună, ceea ce înseamnă că vom mânca lucruri mult mai sănătoase și vom cheltui mai puțin pe mâncare. Vasele și tigăile de bucătărie potrivite fac munca noastră de zi cu zi mult mai ușoară. Merită să cumpărăm din gama largă de produse de la Extreme Digital!