Atenţie!

 

Dorim să vă informăm că după 16 ani, site-ul Extreme Digital din România își va închide porțile pe 31 octombrie. Până atunci, puteți plasa în continuare comenzi oferindu-vă cele mai bune oferte.

Vă ținem de mână în continuare!

Ne puteți contacta până în data de 30.11.2020 cu întrebări despre comenzile curente și de asemenea vom continua toate procedurile deja în curs.

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Extreme Digital

 

Stimati clienţi - apeluri telefonice

Stimați Clienți,

Vă informăm că în data de 23.10.2020 Serviciul Clienți este închis. Vom da curs solicitărilor venite telefonic și prin e-mail începând cu luni, 26.10.2020

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Extreme Digital

Ai găsit în magazinul nostru produsul mult dorit?

 

În cel mult 5 minute poţi înregistra online comanda si poţi urmări statusul până la finalizare! 

Tot ce ai de facut dupa adaugarea produsului in cos este sa iti creezi un cont de utilizator prin apasarea butonului Logare/Cont nou, dupa care completati adresa de email Numele si o parola. 

 

cont nou

 

Dupa inregistrarea contului de utilizator urmati pasii pentru inregistrarea comenzii. Primul lucru pe care il aveti de factut este sa alegeti daca doriti factura pe persoana fizica sau juridica si completati datele solicitate. Asigurati-va ca aveti la indemana codul postal corect, deoarece localitatea poate fi selectata pe baza acestuia.  Dupa completarea tuturor datelor apasati butonul Salvare.

 

facturare

 

Apoi selectati modalitatea de preluare. Va punem la dispozite livrare prin curier la o adresa mentionata de dvs. sau puteti prelua personal din magazinul din Bucuresti. 

Nu mai ramane decat sa selectati modalitatea de plata.

In urmatorul pas al inregistrarii comenzii verificati daca datele de facturare si livrare sunt corecte si daca ati adaugat toate produsele dorite in cos. Daca nu doriti sa efectuati nici o modificare, apasati butonul Finalizarea Comenzii si gata!

Atenţie! Dacă nu puteţi selecta modalitatea de preluare sau de plată înseamnă că nu aveţi completat numărul de telefon sau adresa de facturare/livrare. În acest caz asiguraţi-vă că aţi completat toate câmpurile necesare.

În cazul în care aţi urmat toţi paşii pentru plasarea comenzii online vi se va transmite în mod automat o Confirmare de înregistrare a comenzii, în care se va specifica Numărul comenzii, produsele comandate, precum şi detalii de livrare şi valoarea facturii. 

De asemenea, veţi primi periodic notificări prin email privind stadiul comenzii dvs.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri, colegii noştri de la Serviciul Clienţi vă stau la dispoziţie de luni până vineri, între orele 9,00-17,00.

Vă mulţumim pentru comanda!

 

Din 49 utilizatori, 27 consideră informaţia utilă

Alte elemente din categorie: