Atenţie!

 

Dorim să vă informăm că după 16 ani, site-ul Extreme Digital din România își va închide porțile pe 31 octombrie. Până atunci, puteți plasa în continuare comenzi oferindu-vă cele mai bune oferte.

Vă ținem de mână în continuare!

Ne puteți contacta până în data de 30.11.2020 cu întrebări despre comenzile curente și de asemenea vom continua toate procedurile deja în curs.

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Extreme Digital

 

Stimati clienţi - apeluri telefonice

Stimați Clienți,

Vă informăm că în data de 23.10.2020 Serviciul Clienți este închis. Vom da curs solicitărilor venite telefonic și prin e-mail începând cu luni, 26.10.2020

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Extreme Digital

 

Garanţie preţ -  pentru a primi

întotdeauna cel mai bun preț!

 

 Vă derutează schimbările continue de preţ ale produselor alese pe durata procesării comenzii? Noi îţi garantăm cel mai bun preţ! 

Ce vă oferă Serviciul Garanţie preţ?

Pe lângă preţurile bune garantăm că Extreme Digital nu transferă asupra dvs. cheltuielile suplimentare care ar putea să apară ca urmare a unor eventuale creşteri a preţurilor în perioada cuprinsă între comandarea produsului şi emiterea facturii. Dacă preţul de consum al produsului scade în ziua emiterii facturii, veţi putea să vă bucuraţi în totalitate de avantajele aferente, deoarece puteţi obţine produsul la un preţ mai mic.

De exemplu, dacă în ziua emiterii facturii preţul produsului este mai mic decât preţul la care a fost înregistrat comanda Dvs., factura va fi emisă la preţul mai mic. Factura se emite în ziua predării coletului firmei de curierat.

Dacă în ziua emiterii facturii preţul produsului este mai mare decât preţul la care a fost înregistrat comanda Dvs., factura va fi emisă la preţul cu care a fost înregistrată comanda Dvs.
Serviciul Garanţie preţ nu se poate aplica dacă diferenţa de preţ apare după predarea coletului firmei de curierat.

Cine beneficiază de Serviciul Garanţie preţ?

Serviciul se adresează tuturor clienţilor noştri ce aleg plata prin ramburs.

Ce trebuie să faceţi pentru obţinerea garanţiei de preţ?

Nu aveţi nimic de făcut în continuare, deoarece vă asigurăm în mod automat Serviciul în momentul plasării comenzii.

Din 1 utilizatori, 1 consideră informaţia utilă

Intrebări şi răspunsuri