Atenţie!

 

Dorim să vă informăm că după 16 ani, site-ul Extreme Digital din România își va închide porțile pe 31 octombrie. Până atunci, puteți plasa în continuare comenzi oferindu-vă cele mai bune oferte.

Vă ținem de mână în continuare!

Ne puteți contacta până în data de 30.11.2020 cu întrebări despre comenzile curente și de asemenea vom continua toate procedurile deja în curs.

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Extreme Digital

 

Stimati clienţi - apeluri telefonice

Stimați Clienți,

Vă informăm că în data de 23.10.2020 Serviciul Clienți este închis. Vom da curs solicitărilor venite telefonic și prin e-mail începând cu luni, 26.10.2020

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Extreme Digital

Şi totuşi nu este ceea ce ţi-ai dorit? Nu e nici o problemă, la noi poţi returna produsul în 30 zile calendaristice din momentul în care ai primit produsul şi poţi alege un alt produs ce corespunde criteriilor tale sau îţi rambursăm contravaloarea acestuia*!  

Serviciul „Retur in 30 zile” nu influenţează drepturile de retur in 14 zile prevăzute de lege.

Taxa de curierat pentru retur este de 45 lei!

Cum returnezi un produs?

Comunică Serviciului Clienţi intenţia ta de retur la adresa de email [email protected] Nu uita să menţionezi numărul comenzii sau numărul facturii. Returnarea se poate face doar prin intermediul unui curier. 

Ce produse pot fi returnate şi în ce condiţii?

Orice produs achiziţionat din Magazinul nostru online pot fi returnate,  cu excepţia celor ce nu pot fi returnate din motive de igienă sau din alte motive şi care vor fi enumerate mai jos.

Produsul returnat trebuie să fie neutilizat, funcţional, intact, fără urme de utilizare, zgârieturi, lovituri, şi bineînţeles în ambalajul original, toate accesoriile incluse, certificatul de garanţie şi documentele originale.  

In cazul telefoanelor mobile, tabletelor, eBook Reader, televizoare, laptop-uri, dispozitive IT si componente sau alte dispozitive cu sisteme de operare, pot fi returnate doar daca nu au fost desigilate.

Imprimantele pot fi returnate doar dacă nu aţi desigilat consumabilele, precum tonerele.

Electrocasnicele de mici dimensiuni precum aspiratoare, maşini de cafea, roboţi de bucătărie şi alte aparate mici de bucătărie pot fi returnate doar dacă nu au fost utilizate.

Jocuri software pentru PC sau pentru console pot fi returnate doar daca sunt sigilate.  

De asemenea, maşinile de bricolaj sau uneltele de grădinarit, precum si produsele din categoria Foto nu pot fi returnate daca au fost desigilate.

Ce produse nu pot fi returnate?

• înregistrări audio sau video sigilate sau de programe sigilate care au fost desigilate de consumator după livrare;

• in cazul unor produse fabricate sau personalizate la cererea consumatorului;

• furnizarea de produse care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumpărător (maşini de tuns şi de format părul, uscătoare păr, perii de păr, aparate de ras pentru femei şi bărbaţi, epilatoare, dispozitive IPL pentru epilat, instrumente de ceruit, produse de îndepărtat fire de păr pentru femei şi bărbaţi, periuţe de dinţi, rezerve pentru periuţe de dinţi, termometre, inhalatoare etc., produse bebeluşi ce au fost desigilate precum biberoane şi sticluţe).

Bine de ştiut!

Pentru o desfasurare cât mai bună a procedurii de retur, păstraţi ambalajele şi documetele originale!

Expeditorul raspunde de corectitudinea datelor inscrise pe eticheta, cât şi de ambalarea corectă.  Extreme Digital nu îşi asumă responsabilitatea pentru deteriorările apărute în timpul transportului.

Returnarea unui produs fără ambalaj sau fără alte accesorii ale ambalajului (cutie protectie din carton, elemente de protecţie din polistiren)  va duce la diminuarea valorii produselor, iar în urma evaluării, contravaloarea pagubelor vor fi reţinute din suma ce trebuie rambursată.

Ce trbuie să faci?

1. Trimite-ne notificarea privind intenţia ta de retur la adresa [email protected]

2. Coletul poate fi returnat prin Serviciul Pick up and Return sau prin orice alta firma de curierat agreată, insa cu o notificare in prelabil. 

3. După recepţionarea coletulu de catre colegii de la depozit, produsul va trece printr-o procedura de verificare.

4. Dupa verificarea produsului se incepe procedura de rambursare prin transfer bancar sau livrarea noului produs dorit.  

 

*Rambursarea contravalorii produsului se acordă doar persoanelor fizice. În cazul persoanelor juridice se acordă doar posibilitatea alegerii unui alt produs din oferta noastră.

Intrebări şi răspunsuri