Maşini de găurit cu acumulator (34)

Total 34
Sortare

Rezultate: 34

Cele mai populare produse

Mașină de înșurubat-găurit cu acumulator - cel mai popular aparat

Mașina de găurit este unul dintre cele mai frecvent utilizate aparate. Mașina indispensabilă oricărei gospodării este o mașină de găurit cu acumulator, care poate înșuruba cu ușurință un șurub slăbit sau chiar face găuri adânci. Extreme Digital oferă totul, de la mașini de înșurubat cu acumulator la mașini de găurit cu acumulator, adică orice am avea nevoie.

Pentru uz casnic sau industrial
La fel ca și la multe alte produse, prima dată trebuie să ne gândim la  vom folosi mașina de găurit-înșurubat. Avem nevoie de aceasta acasă pentru hobby sau pentru scopuri industriale? Pentru munca în gospodărie, este suficientă o mașină mai mică, mai slabă, în timp ce utilizarea profesională necesită calitate superioară.

Dimensiune și/sau capacitate
Înainte de întrebările tehnice, următorul aspect care determină alegerea noastră este mărimea. Folosind o mașină de găurit mai mică, mai ușoară cu acumulator, bateria va face mai puțin efort, ceea ce este mai convenabil pe termen lung. Cu toate acestea, o capacitate mai mare este asociată cu unelte mai mari. Cel mai bine este să încercați să obțineți o mașină de găurit cu acumulator care are o greutatea medie, astfel încât este convenabil de utilizat și capacitatea sa este adecvată.

Cât durează bateria?
Și dacă avem putere, următorul factor important este bateria. Opțiunile disponibile sunt de la aproximativ 4.8V la 24-35V. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât ține mai mult bateria, cu toate acestea, așa cum s-a menționat mai sus, aceste dispozitive sunt mai mari, mai grele. În ceea ce privește tipul acumulatorului, poate fi de Ni-Cd, Ni-MH sau Li-Ion. Cele mai fiabile dintre acestea pot fi cele din urmă, dar și celelalte două pot funcționa excelent.

Aparatele cu acumulator și mașinile de găurit-înșurubat cu acumulator se pot mândri de mult timp de popularitate. Instrumentele moderne fără fir datorează în primul rând succesul lor eficienței mai bune, pentru performanța și pentru durata de viață a bateriei. În general, se poate spune că producătorii în cele mai multe cazuri au renunțat la acumulatoarele cu tehnologii Ni-Cd, Ni-MH, acestea fiind înlocuite de Li-Ion. Astăzi mai putem găsi unelte cu baterii cu tehnologie Ni dar acestea sunt de obicei produse rămase în stoc, care primesc deja baterie litiu-ion după upgrade.

Printre tehnologiile pe bază de Li-Ion și cele două tipuri de Ni, este o diferență semnificativă în calitate , ceea ce face ca bateriile cu litiu să elimine concurenții aproape complet. Nu este o coincidență faptul că producătorii renumiți de mașini-unelte s-au axat aproape complet pe bateriile cu litiu, iar bateriile cu nichel sunt eliminate. Desigur, acest lucru nu înseamnă că trebuie să aruncăm acum toate mașinile pe care le avem cu baterii pe bază de nichel, dar când achiziționăm una nouă, merită să ibă baterie Li-Ion. Bateriile Li-Ion au o serie de caracteristici extraordinare: capacitatea de performanță a crescut, ne putem aștepta la o durată de operare mai lungă a bateriei, durata lor de viață este extrem de mare, le putem încărca rapid. Dimpotrivă, nu are vreo proprietate care să o dezavantajeze, însă când  alegem o baterie de litiu, trebuie să fie dotată cu electronică de reglare. În aceste cazuri, nu trebuie să ne temem de supraîncărcare.

Cât de mult cuplu, câte trepte?
Nu în ultimul rând este importantă în puterea mașinii de găurit cuplul. Acesta poate fi reglat de obicei pe orice mașină, însă nu este același lucru dacă există trei sau patru trepte mai slabe sau 20-25 de intervale de cuplu, care pot fi ajustate până la 40 Nm. În general, cu cât cuplul este mai mare, cu atât mai tare merge mașina, dar mai important este cea mai mare valoare, ajustarea acesteia, pentru a putea folosi mașina de găurit/înșurubat cu acumulator pentru cât mai multe locuri diferite.