Camere supraveghere (10)

Total 10
Sortare

Rezultate: 10

Cele mai populare produse

Soluții pentru camere de securitate

Nivelul de dezvoltare al camerelor de securitate s-a schimbat mult în ultimii ani; camerele de supraveghere moderne sunt caracterizate de o calitate superioară a imaginii și o mai mare fiabilitate. Datorită acestui fapt, putem alege cu ușurință tipul ideal pentru noi, dar din cauza selecției mari, pot exista întrebări despre unele tipuri. Indiferent ce fel de cameră de supraveghere este instalat, merită știut care sunt cele mai cunoscute si cele mai populare tipuri.

Merită totuși menționat faptul că camera de securitate este întotdeauna o parte a unui sistem de securitate, astfel încât să putem alege din gama disponibilă. Dintre acestea, camera așa-numită box este considerată soluția clasică. Acesta este modul în care numim camerele de supraveghere convenționale. De când au apărut pentru prima dată pe piață, au fost cele mai utilizate pe scară largă pentru o perioadă lungă de timp. Aceste camere de securitate sunt extrem de parametrizabile, astfel încât puteți seta cu ușurință detaliile pe care le doriți să vedeți. Camerele box standard sunt potrivite pentru înregistrarea în timpul zilei, dar există așa-numitele versiuni de Day&Night care pot fi folosite pentru observarea pe timp de noapte. Intensitatea minimă a luminii camerelor de securitate box este la o scară relativ largă. Vorbim despre un tip universal care este foarte potrivit pentru utilizare în interior și în exterior.

Așa-numitele camere de dome au fost numite astfel după forma lor de cupolă. Acest tip este, de asemenea, foarte răspândit deoarece îndeplinește cerințele generale. Ele sunt reglabile, de obicei, cu distanța de focalizare și zoom, și sunt, de asemenea, disponibile pentru monitorizarea pe timp de noapte. Datorită designului lor, ele pot fi folosite într-un design securizat împotriva vandalismului, fiind întărite cu un cadru armat. Camerele de supraveghere dome din designul exterior sunt complet rezistente la intemperii, astfel încât nu trebuie să aveți probleme chiar și atunci când sunt așezate pe o suprafață verticală.

Camerele IP au câștigat popularitate în ultimii ani. Datorită nivelului tehnic ridicat al dezvoltării, ele sunt excelente pentru a efectua o varietate de sarcini de monitorizare. Merită subliniat faptul că camera IP acționează ca un sistem de monitorizare cu spectru complet, deoarece poate transmite semnalul pe cont propriu sau pe un server de Internet pe cont propriu. Datorită acestei caracteristici, camera IP devine din ce în ce mai populară și tot mai mulți oameni aleg această soluție. Potrivit experților, camerele de supraveghere IP devin din ce în ce mai populare. Acestea pot fi configurate ca box, dome sau alt tip, astfel încât să putem alege un dispozitiv potrivit pentru nevoile dvs.

În zilele noastre, avem o gamă foarte largă de opțiuni pentru a cumpăra o cameră de securitate. Marea majoritate a acestora este capabilă de captarea de imagini color, dar există și dispozitive de înregistrare alb-negru.