Aparate de ras si barbierit electrice (208)

Total 208
Sortare

Rezultate: 208

Cele mai populare produse

Întreţinere bărbaţi

Orice femeie apreciază bărbații îngrijiți. Primul pas spre a obține un look îngrijit este oferit de utilizarea aparatului de ras sau  aparatului de tuns părul în cazul bărbaților care poartă barbă. În cazul celor din urmă este foarte important ca barba să fie îngrijită și întreținută.

O piele netedă se poate obține folosind aparate de ras moderne, de nouă generație, care oferă o serie de avantaje în comparație cu cele clasice.  Noile aparate au la bază o tehnologie nouă care captează mai multe fire de păr cu fiecare mișcare, oferind un ras confortabil, fără compromisuri.

Unele aparate moderne dispun de stație Clean&Charge pe bază de alcool care curăță  în mod igienic, lubrifiază și usucă aparatul de ras la atingerea unui buton.  Un alt beneficiu al aparatelor de ras moderne este oferit de utilizarea lor chiar sub duș, ele fiind rezistente la apă.

Foarte apreciate sunt aparatele de ras care folosesc lamele de mare precizie cu sistem V-track  care poziționează delicat fiecare fir de păr în cea mai bună poziție de bărbierire, chiar și pe cele culcate și cu lungimi diferite.

Și pentru că nu toți bărbații se bărbieresc chiar zilnic, s-au inventat și aparate de bărbierit care au un buton cu ajutorul căruia se poate regla modul de bărbierit în funcție de tipul pielii sau de timpul de care dispuneți.  Astfel, modul  sensibil se folosește  pentru un bărbierit delicat, dar eficient atunci când pielea dumneavoastră este sensibilă. Modul normal  este utilizat pentru un bărbierit zilnic eficient, iar modul fast  pentru un bărbierit și mai rapid, pentru a economisi timp. 

Și barba trebuie îngrijită, întreținută, tunsă în mod regulat. Aparatele de tuns părul sau barba se livrează în pachete care conțin: aparatul propriu-zis, unul sau două  pieptene de dimensiuni variabile (3-24 mm), pene de curățare, ulei  pentru lubrifiere, cablu sau suport de alimentare, toate într-o husă solidă și fiabilă pentru a asigura păstrarea în condiții optime a aparatului. Lamele aparatului sunt ultra ascuțite și rămân la fel de ascuțite pentru o perioadă îndelungată de timp, oferind astfel o precizie ridicată la tuns. Unele aparate profesionale sunt prevăzute cu lame de titan cu ascuțire automată. Aparatele de tuns sunt prevăzute cu mai multe trepte de tăiere (unele aparate au până la 60 de astfel de trepte) care ajută la setarea lungimii părului / bărbii la lungimi de 0.5-42 mm.

Atât aparatele de ras electrice, cât și aparatele de tuns barba sau părul sunt fabricate în 2 variante: cu sau fără fir. Cele fără fir, cu acumulator, au de obicei o autonomie de până la 90 de minute, unele aparate mai profesionale ajungând până la 120 de minute de autonomie.