szolgáltatás

Modalităţi de preluare şi de plată 

Cum puteți prelua produsul dorit?

 

Modalitate de preluare

Stimate Client! Vă informăm că începând cu data de 22.03.2020 Punctul de preluare aflat în București s-a închis! Vă rugăm să nu vă deplasați!

 

Livrare la domicilu prin curier  –  TAXA CURIERAT 24,99 ~ 199,99 RON + TAXA RAMBURS 4,90  RON!

 

 

Modalitati de plată: ramburs (numerar la curier) Ordin de plată (transfer bancar) 
 

Detalii

Modalităţi de plată 

Ramburs 

Plată în numerar la curier in momentul recepţionării coletului - in limita a 5.000 lei pentru persoanele juridice si 10.000 lei pentru persoane fizice. In cazul in care valoarea rambursului va fi mai mare decat sumele anterior mentionate, se poate selecta plata prin Ordin de plata!

Ordin de plata (transfer bancar)

Factura proforma se generază şi se trimite prin email în momentul în care coletul poate fi predat firmei de curierat. Dacă comanda conţine produs ce este disponibil intr-un depozit secundar sau ce poate fi achiziţionat „La comandă”, factura proformă se generează şi se trimite prin email în momentul în care va ajunge în depozitul nostru şi poate fi onorată comanda. În cazul in care se optează pentru această modalitate de plată, coletul va fi predat firmei de cuierat după primirea confirmării viramentului de la bancă!

 card bancar

Aceastea modalitate de plată este disponibilă doar în cazul comenzilor cu preluare personal de la punctul de livrare Extreme Digital din Bucureşti!