Imprimantă cu jet de cerneală (34)

Total 34
Sortare

Rezultate: 34

Cele mai populare produse

Imprimantăcujet de cerneală

În zilele noastre, lumea bună începe să uite scrisul de mână, fiindcă aproape toate formularele de care avem nevoie le tipărim la imprimantă. Majoritatea oamenilor care folosesc acest aparat nici nu cunosc modul de funcționare a imprimantelor, drept este că nici nu au nevoie pentru tipărire în sine. În ultima vreme, prețurile acestor aparate au începutsă scadă, ca urmare oricine poate cumpăra o imprimantă cu jet de cerneală sau laser. Pentru a face o investiție gândită, cel care face achiziția trebuie să cunoască totuși proprietățile principale ale imprimantelor, fiindcă nu toate se potrivesc la orice activitate. Sunt mai multe serii de imprimante. Există imprimante dedicate activităților de acasă sau pentru birouri mici, unde volumul de tipărire nu depășește 100-150 pagini pe zi, dar există o altă serie profesională, acestea fiind recomandate birourilor mari, cu volum de tipărire demii de pagini pe zi.

Cum alegem imprimanta? La acest pas de obicei cumpărătorii de rând trebuie să decidă între cele două tipuri de imprimante răspândite în comerț, imprimantă cu jet de cerneală și laser. Imprimanta laser de obicei este mai scumpă la achiziție, dar are avantajul realizării unor tipărituri mult mai de calitate. Aici însă fără dar și poate trebuie să amintim, că prețul consumabilelor la aceste imprimante sunt foarte mari. Aceste aparate de obicei sunt recomandate pentru birouri, fiindcă sunt fiabile și pot tipări fără întrerupere sute de pagini.

Imprimanta cu jet de cerneală, în cele mai multe cazuri,este destinată utilizării în birouri mici sau acasă. Însă este mult mai ieftină decât cea laser. Sunt câteva serii de imprimante cu jet de cerneala care pot fi folosite pentru a tipăriri în serii mari, dar aceste imprimante au rezervoare de cerneală special concepute, implicit mult mai scumpe ca cele obișnuite, prețurile lor fiind asemănătoare cu cea a imprimantelor laser.

La ce trebuie să vă uitați înainte de a cumpăra imprimanta cu jet de cerneala? În primul rând trebui să știți că pepiață sunt sute de producători, unii mai cunoscuți, alții mai puțin cunoscuți. Producătorii mai renumiți au experiență de zeci de ani în fabricarea acestor aparate, deci merită luat în calcul acest aspect.

Secretul calității tipăririi a imprimantei cu jet de cerneală o are în patronul de cerneală. Dacă acesta este de calitate superioară, originală, tipărirea va fi garantat la fel superioară. Însă patronul de cerneală, din cauza construcției, poate conține o cantitate de cerneală mică, ca urmare va putea să tipărească doar câteva sute de pagini. Dacă aveți nevoie de o imprimantă robustă, pentru muncă de volum, acest aparat nu va fi suficient de pregătit.

Dar cel mai mare avantaj a imprimantei cu jet de cerneală este forma compactă, tehnologia în sine, eaavând dimensiuni reduse, poate fi ușor combinată cu alte aparate, cum ar fi scanner, copiator, fax, telefon.