Monitoare (229)

Total 229
Sortare

Rezultate: 229

Cele mai populare produse

Monitoare

Vederea este una dintre simțurile noastre cele mai importante. Imaginați-vă câte lucruri nu am putea realiza dacă nu am avea contactul vizual cu obiectele. Vederea este și baza dezvoltării intelectuale, majoritatea oamenilor învață mult mai repede vizual. Tehnologia digitală actuală oferă o serie de aplicații și jocuri în acest scop. Pentru a putea folosi la maxim oferta vizuală a acestora este nevoie de monitoare de diagonală mare, majoritatea aplicațiilor fiind optimizate pe rezoluții înalte.

Dar nu numai pentru învățare este binevenit un monitor de calitate. Pasionații de jocuri PC pot da dovada cât de necesară este o consolă video rapidă, capabilă să reacționeze în timp real la comenzile jocului. Sunt o serie de monitoare special concepute pentru pasionații jocurilor, acestea fiind cele mai performante console video. La aceste monitoare cel mai important atu este rapiditatea, majoritatea lor au timpul de reacție sub 5 ms. Pe lângă această proprietate importantă mai putem aminti altele specifice gamingului, cum ar fi: diagonala mare, conectivitate multiplă.

Dar să nu uităm că acești parametrii nu sunt dedicați în exclusivitate numai celor pasionați de jocuri, ci și cei cărora le placestreamingul online vor fi mulțumiți de aceste monitoare apărute recent. Noile console video sunt proiectate pentru o experiență vizuală excepțională, au toate elementele necesare de a crea un contact vizual deosebit. Tehnica digitala actuală în cea mai mare parte folosește ecrane IPS, fiind cea mai dezvoltată tehnologie LED la momentul actual. Aceasta se pretează și la monitoare touchscreen și la cele obișnuite. Cele mai noi serii de monitoare de înaltă clasă sunt curbate, oferind o experiență nemaiîntâlnită până acum de gameri. Cu ajutorul acestor monitoare jocul devine un fel de realitate virtuală, gamerul fiind înconjurat de efecte vizuale și auditive realistice. Aceste console video au încorporate de obicei și difuzoare de înaltă clasă.

Bineînțeles, nu toată lumea are nevoie de monitoare de cea mai înaltă calitate. Pentru lucrul la serviciu nu este neapărat nevoie de o consolă mare, curbată, este suficient un monitor cu diagonala până la 19 inch. Însă nu trebuie pierdut din vedere că cei care lucrează toată ziua în fața calculatorului trebuie să aibă o protecție specială față de radiațiile emise de monitoare. Monitoarele moderne sunt concepute astfel încât să nu prezinte niciun pericol asupra utilizatorului, iar despre consolele cu vechime mai mare de 5-6 ani nu se puteaafirma acest lucru.

Cei mai importanți producători de monitoare au înțeles importanța realizării mai multor variante, serii dedicate profesioniștilor (designeri, desenatori CAD), serii dedicate gamerilor și pasionaților de filme, serii pentru utilizatori office. Fiecare serie are astfel proprietățile potrivite ca prețul și calitatea să fie în echilibru optim. Sloganul acestor monitoare este: efectul vizual la preț corect. Este de înțeles că cei care vor să folosească monitorul exclusiv pentru aplicații de birou nu vor fi dispuși să cumpere o consolă scumpă.