2.024,00 RON

Obiectiv Olympus M.Zuiko ED 60/F2.8 pentru PEN, negru

La comandă

La comandă

Garanţie: 2 ani
Obiectiv profesional
1:1
Diametru filtru: 46 mm

Număr articol și specificații »

Când va fi expediat?

 • Livrare prin curier cu verificare colet: 29,99 RON Se poate achizitiona de la furnizor in urma unei comenzi Detalii

Produse similare

Descriere detaliată

Szeretne nagyfelbontású, hihetetlenül kontrasztos és elképesztő részletességű makrófotókat készíteni? Az M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 makró objektív ennél is többet tartogat, hiszen a képminőség mellett sokoldalúság és rugalmasság tekintetében is mindent felülmúl. Dedikált makró objektívként közelebbről készíthetünk vele életnagyságú (1:1) felvételeket, ugyanakkor folyamatos élességállítást tesz lehetővé ettől a távolságtól végtelenig. Elképesztő pontossággal megalkotott objektív, melynek belső élességállító rendszerét lebegő tagok alkotják, így a makrófotók, tájképek, portrék és egyéb felvételek is egyformán magas minőségi színvonalnak felelnek meg. A nagy rekesznyílásnak köszönhetően sekély mélységélességű felvételeket készíthetünk, ugyanakkor több mint elégedettek lehetünk a borotvaéles részletek közötti kontraszttal és bokeh hatással, amire ez az objektív képes. Amennyire technológiailag kifinomult belül, annyira tartós kívül - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a por- és cseppálló burkolat, valamint a lencse speciális védőbevonata. Élvezhetjük ugyanakkor az élességállító gyűrű előnyeit, melynek elforgatásával egyszerűen változtathatjuk a fókusztávolságot (0.19-0.4m vagy 0.19m-végtelen vagy 0.4-végtelen között). Már csak hab a tortán a speciális kijelző, melyen nyomon követhetjük az aktuális fókusztávolság mértékét. Beszerezhetünk hozzá automata fényellenzőt is, amelynek fel- és lecsúsztatásával csökkenthetjük a becsillanást, és óvhatjuk az objektívet. Jellemzők 1:2.8 rekeszérték Robusztus, de könnyű felépítés Por- és cseppálló Felvételi távolság és nagyítás kijelző Belső élességállító rendszer lebegő tagos mechanikával Fix vázméretet biztosító belső élességállító rendszer MSC mechanikával Kényelmes felvételkészítés manuális élességállítással Kör alakú bokeh Rendszer tartozékok makrófotózáshoz http://www.olympus.hu/site/hu/c/lenses/om_d_pen_lenses/m_zuiko_premium/m_zuiko_digital_ed_60mm_1_2_8/index.html http://www.olympus.hu/site/rmt/media/consumer/pim/images_product_d_slr_lenses/ACCESSORIES_EM-M6028_black__product_000_TL__x290.png
Descrierea completă

Specificații

Caracteristici principale
Număr articol
257464
Producător
OLYMPUS
Garanţie
2 ani
Distanţă focală
60 mm
Mărime filtru
46 mm
Valoare apertură
F2.8
Distanţă focală minimă
0,19 m
Mărire
1x
Unghi vizibilitate
20°
General
Compatibilitate
Olympus, Micro 4/3
Construcţie
13 lencsetag 10 csoportban
Dimensiuni
Lungime
82 mm
Diagonală
56 mm
Greutate
185 g
Descriere produs detaliată

Oferte de pachet

Compunere
 • olympus-m-zuiko-ed-60-f2-8-objektiv-pen-hez-fekete_c4fef1c7.jpg Obiectiv Olympus M.Zuiko ED 60/F2.8 pentru PEN, negru
  • Alegeți dintre accesorii!
  • Alegeți dintre accesorii!
  • Alegeți dintre accesorii!
  • Alegeți dintre accesorii!
  • Alegeți dintre accesorii!

cele mai populare accesorii

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.