163,01 RON 191,00 RON (15%)

 

 

Produse similare disponibile in stoc

Statie emisie receptie Motorola TLKR T50

Rază de 6km
8 canale şi 121 sub-canale
Ecran LCD

Stoc epuizat

163,01 RON 191,00 RON (15%)

Descriere detaliată

Motorola TLKR T50 adó-vevő készülék Élvezze a szabadságot, melyet a stílusos T50-es adó-vevőtől kap. Lehet az egynapos túra, hosszabb kirándulás, vagy egy egész hétvége a szabadban. A Motorola T50 kiváló társa lesz. A T50-es adó-vevő készülék engedély nélkül használható. - 6km hatótávolság a terepviszonyoktól függően - Újratölthető NiMH akkumulátor (tartozék) - 8 csatorna és 121 alcsatorna - Monitorozás funkció - 5 hívódallam - Teremfigyelés - LCD kijelző háttérvilágítással - Billentyűzár - Akkumulátor töltöttségének kijelzése Tartozékok: Akkumulátor, övcsipesz, töltő.
Descrierea completă

Specificații

Număr articol
236437
Producător
MOTOROLA
Garanţie
2 ani
NR. canale
8
Rază
6 km
Durată acumulator
16 ore
Accesorii
manual utilizare, încărcător reţea
Mărime
5.5 x 16.5 x 3.0 cm
Greutate
103g
Descriere produs detaliată

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.