215,00 RON

Produse similare disponibile in stoc

Suport picioare Fellowes "Smart Rocker"

Conceput pentru a efectua mișcări în timp ce lucrați, reducând senzația de oboseală în picior
Două înălțimi reglabile: 65 mm și 95 mm
Ușor de asmablat și montat

Număr articol și specificații »

Stoc epuizat

Descriere detaliată

- megkapta a FIRA (bútorokat, ergonómiai eszközöket bevizsgáló független szervezet) tanúsítványát - kialakításának köszönhetően ringató mozgást végezhet munka közben, ezzel csökkenti a fáradtság érzését a lábában - a felületén található domborulatok javítják a vérkeringést - 2 magasságba állítható: 65 mm és 95 mm - lapraszerelt, könnyen összeállítható
Descrierea completă

Specificații

Număr articol
151389
Producător
FELLOWES
Reglabil
2 înălţimi (65 mm şi 95 mm)
Caracteristici
mişcare balansoar

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.