243,00 RON

Produse similare disponibile in stoc

Telefon wireless Gigaset E310 (DECT) negru-argintiu

Telefon wireless (DECT)
Ecran de 1.8"
Agendă: 120 nume

Număr articol și specificații »

Stoc epuizat

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Specificații

Număr articol
338027
Producător
GIGASET
Garanţie
2 ani
Tip
DECT (wireless) telefon
Ecran LCD
"1,8"""
Memorie agendă
stocare 120 nume şi numere de telefon
Caracteristici
taste rapide, hívófél azonosítás, redirecţionarea apelurilor, difuzor, jurnal apeluri, afișare dată/timp, cu funcţie microfon mut, blocare taste, funcție deșteptător, mai multe feluri de tonuri apel/sunete, reapelare, reţinere apel, conferinţă, buton navigaţie, hívás fogadás bármelyik gombbal, Visszahívás, buton mut, Hívásazonosítás: név, telefonszám, fénykép, volum control
Extra
afişaj personalizat, funcţie ECO Mode, Taste de volum
Descriere produs detaliată

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.