Atenţie!

 

Dorim să vă informăm că după 16 ani, site-ul Extreme Digital din România își va închide porțile pe 31 octombrie. Până atunci, puteți plasa în continuare comenzi oferindu-vă cele mai bune oferte.

Vă ținem de mână în continuare!

Ne puteți contacta până în data de 30.11.2020 cu întrebări despre comenzile curente și de asemenea vom continua toate procedurile deja în curs.

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Extreme Digital

 

Stimati clienţi - apeluri telefonice

Stimați Clienți,

Vă informăm că în data de 23.10.2020 Serviciul Clienți este închis. Vom da curs solicitărilor venite telefonic și prin e-mail începând cu luni, 26.10.2020

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Extreme Digital

Accesorii telefon mobil (14177)

Total 14177
Sortare

Rezultate: 14177

Cele mai populare produse

Accesorii telefon mobil 

Toată lumea cunoaște avantajele telefoanelor inteligente, unii chiar exploatează la maxim capacitățile oferite de acesta. Un telefon mobil recent cumpărat vine cu tot feluri de accesorii din ce în ce mai interesante, căști cu conexiune bluetooth, acumulatoare de rezervă, cabluri, încărcătoare, carcase colorate, toate astea fiind incluse în prețul aparatului.

Telefoanele din zilele noastre pot fi considerate ca niște minicalculatoare cu care poți rezolva toate treburile curente. Însă ca orice echipament electric, dacă folosești intens consumă enorm de mult. La smartphone cel mai mare consumator este ecranul tactil. De obicei funcționarea ecranului este super optimizată din punct de vedere al consumului, dar totuși AMOLED-urile din echipament au un consum minim care omoară acumulatorul în câteva ore. Cu cât mai mare este diagonala ecranului cu atât mai repede va epuiza energia disponibilă. Pentru a contracara acest neajuns utilizatorii care sunt cunoștință de cauză aleg să suplimenteze energia cu acumulatoare externe. Aceste accesorii de telefoane mobile pot fi achiziționate din orice magazin de specialitate și pot fi folosite pentru reîncărcarea telefonului în orice moment. Conectarea la smartphone se face cu cablurile specifice echipamentului.

Un alt accesoriu de telefoane mobile destul de des folosit este headsetul. Acesta deseori este inclus în pachetul de bază al telefonului, dar mulți utilizatori doresc ca sunetul să fie mai de calitate. Astfel procură un alt set mai sofisticat. Căștile pot fi cu fir sau cu conexiune bluetooth, din fiecare există o sumedenie de variante.

Tinerii iubesc muzica și filmele, ca urmare telefoanele mobile recent apărute trebuie să fie capabile să reproducă atât imagini FullHD cât și sunete HIFI. Pentru redarea sunetului HIFI utilizatorii pot alege accesorii specifice, boxe stereo cu conexiune WIFI sau bluetooth. De obicei aceste boxe portabile nu au puteri foarte mari, dar sunt perfecte pentru călătorii. Dacă utilizatorii au nevoie de mai multă putere va trebui să conecteze telefonul la sisteme home cinema. Din fericire și acest lucru este posibil, unele amplificatoare fiind capabile să se conecteze fără fir la smartphone.

Din lista de accesorii utile pentru telefoane mobile mai putem aminti cablurile de conectare. Indiferent de ce fel de legătură vreți să realizați cu telefonul mobil trebuie să deschideți un canal de comunicare pentru transferarea datelor. Cea mai sigură cale de transmitere este cablul de date, accesoriu care niciodată nu trebuie să lipsească din dotare. Un cablu USB adecvat poate fi folosit atât pentru încărcarea acumulatorului cât și la transferarea datelor de pe telefon la calculator sau alte echipamente. Acest cablul de date este accesoriul esențial pentru realizarea unui backup de date înaintea actualizării sistemului de operare al telefonului.