Stimati clienti!

Vă informăm că în data de 19-20 august 2019 Serviciul Clienţi este închis. Vom da curs solicitărilor venite telefonic si prin email începând cu miercuri, 21 august. 

Multumim pentru intelegere.

Cu stima,

Echipa Extreme Digital

Subcategorie

Bratari fitness (46)

Bratari fitness (46)

Total 46
Sortare

Rezultate: 46

Cele mai populare produse

Bratari fitness

Degeaba vrem să ascundem, populația europeană este bolnavă, din ce în ce mai multe persoane sunt supraponderale. Să recunoaștem, foarte multe persoane ar putea să înceapă un program de dietă combinat cu activități sportive.

Ca să nu rămână nimic la voia întâmplării, toate progresele merită înregistrate. Telefoanele mobile recent apărute au o serie de facilități noi, senzori care pot urmări distanța parcursă de utilizatori sau aplicații care pot calcula din aceste date caloriile arse în timpul mișcării. 

Dar cele mai potrivite pentru urmărirea progresului este brățările fitness. Aceste echipamente sunt foarte elegante, sunt ușoare, confecționate dintr-un material rezistent la apă, dar totodată destul de fin pentru a nu deranja încheietura mâinilor. Dar de ce am purta o brățară fitness?

Acest gadget este ultima gâselniță a dezvoltatorilor și este destinat înregistrării pulsului, numărarea pașilor, monitorizarea somnului, calcularea caloriilor consumate, durata mișcării și alte activități care pot fi legate de sport și fitness. Sunt mai multe tipuri de brățări fitness. De obicei cele mai simple sunt utilizate în timpul zilei și înregistrează doar pulsul, eventual distanța parcursă. Ca gadgetul să fie capabil de acest lucru în brățară a fost încorporat un senzor giroscopic care poate fi conectat la un GPS, dar unele pot fi utilizate doar conectate la un telefon mobil. Aceste brățări nu au autonomie foarte mare, zilnic trebuie încărcate și măcar odată pe zi trebuie conectate la telefon.

Brățările mai sofisticate au autonomie mai mare, unele chiar pot funcționa și un an fără a fi încărcate. Dar și acestea trebuie legate la un calculator sau telefon pentru a fi capabile de înregistrare. În general măsurătorile făcute sunt foarte precise și au ca scop motivarea persoanei de a continua acțiunea sportivă începută. Din datele care se adună în timpul zilelor gadgetul poate propune un plan de acțiune pentru ziua următoare, pe baza statisticilor fixează un target de realizat.

Dacă nici această brățară nu este suficient de deșteaptă pentru utilizatori, atunci mai există varianta smartwach care, în afară de aplicațiile de bază pentru care a fost proiectat, poate măsura pulsul, distanța, monitoriza somnul și să calculeze caloriile arse în timpul activităților fizice. Avantajul acestuia este că acest gadget nu mai trebuie conectat pentru înregistrări la un telefon mobil, având memorie proprie. Datele pot fi stocate pe mai multe luni din care se pot face crea grafice, tabele pentru a urmări mai exact progresul.

Din păcate o astfel de brățară nu poate rezolva problemele singur, ele pot doar constata o situație de fapt. Dar, măsurând zilnic și urmărind îndeaproape avantajele vieții sănătoase, brățara fitness poate aduce un sprijin important pentru continuare.

Dar acest gadget are și o latură de modă. Trebuie să recunoaștem că unii cumpără doar din simplul motiv de a poseda o astfel jucărie, fiindcă arată bine.