58,00 RON

Stimati clienti!

Vă informăm că în data de 19-20 august 2019 Serviciul Clienţi este închis. Vom da curs solicitărilor venite telefonic si prin email începând cu miercuri, 21 august. 

Multumim pentru intelegere.

Cu stima,

Echipa Extreme Digital

Produse similare disponibile in stoc

Husa Gigapack din silicon pentru Apple iPad (2017) (9,7"), albastru

Material: cauciuc/silicon
Protejeaza dispozitivul
Usor de aplicat

Stoc epuizat

Alege Culoare

Husa Gigapack din silicon pentru Apple iPad (2017) (9,7Husa Gigapack din silicon pentru  Apple iPad (2017) (9,7Husa Gigapack din silicon pentru  Apple iPad (2017) (9,7Husa din cauciuc/silicon Gigapack pentru Apple iPad 2017 (9,7
58,00 RON

Comentariile clientului

Evaluarea medie a produslui

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Specificații

Număr articol
555289
Producător
GIGAPACK
Garanţie
2 ani
Material
Silicon
Culoare
albastru
Mărime ecran
9,7 "

Alţii au achiziţionat şi aceste produse!

Extra Garanție Standard

Este valabil in cazul unor defectiuni ale componentelor produselor care nu puteau fi prevazute si care sunt generate de avarii interne de durata aparute dupa expirarea perioadei de garantie si in timpul folosirii corespunzatoare. In conformitate cu conditiile referitoare la asigurare, in perioada de asigurare selectata.

 

 

Extra Garanție premium

 

 

Varianta extinsa a garantiei STANDARD, adica acopera si defectiunile cu caracter accidental, pe langa defectiunile tehnice care pot sa apara dupa garantia producatorului. In conformitate cu conditiile de asigurare, in perioada selectata pentru asigurare. Intre altele, daca doresti asigurare in caz de avarii cauzate de spargere pentru telefonul tau smart, alege aceasta.